Συμμορία Αλβανών κακοποιών χτύπησε με γκλοπ ομοεθνείς τους – «Άρπαξαν» 40.000 ευρώ από γραφείο

Μια ληστεία που χαρακτηρίζεται από απίστευτη βιαιότητα αναστάτωσε χθες το βράδυ το νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, λίγο πριν τις 9 το βράδυ πέντε Αλβανοί κακοποιοί μπούκαραν σε ανασφάλιστο γραφείο στην περιοχή Δραφάκι στο οποίο μέσα βρίσκονταν δύο ομοεθνείς τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, οι κακοποιοί κρατούσαν στα χέρια τους γκλοπ και πιστόλια Glock, που κυρίως προτιμούνται από αστυνομικούς και στρατιωτικούς για σκοπευτική χρήση.

Ένας από τους πέντε δράστες,με παρατεταμένο το όπλο του, άρχισε να εκτοξεύει απειλές που είχαν να κάνουν με «ξεκαθαρίσματα από το καλοκαίρι» όπως ανέφερε στο protothema.gr, πηγή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο νησί.Στη συνέχεια, οι πέντε Αλβανοί δράστες επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα κατά των δυο ομοεθνών τους και χρησιμοποιώντας τα μεταλλικά γκλοπ προκάλεσαν βάναυσα χτυπήματα στα κεφάλια των θυμάτων τους. Οι τραυματισμένοι Αλβανοί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου με αυτοκίνητο ιδιώτη όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρουν τραύματα και στο κεφάλι αλλά και στο σώμα.
Τελικά, οι Αλβανοί κακοποιοί κατάφεραν να αποσπάσουν 40.000 ευρώ που βρήκαν μέσα στο γραφείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αξιωματικοί του αρμόδιου κλιμακίου του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου έκανε έρευνα στο χώρο όπου εντοπίστηκε ένα πιστόλι Glock 17, τρεις σφαίρες , ένας κάλυκας, ένας μεταλλικός λοστός και μια σφαίρα που είχε σφηνώσει στο δάπεδο από εκπυρσοκρότηση.

newsbreak.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...