Σας έχω ένα ρεπορτάζ που πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη αίσθηση στην Ελλάδα. Σας έχω ένα πολύ «καυτό» ρεπορτάζ για τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μαθαίνω ότι ο παρουσιαστής του Survivor εκεί στις παραλίες του Αγίου Δομήνικου δεν είναι καλά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί και έχει τεράστιο αίσθημα ευθύνης και για την παρουσίαση του παιχνιδιού αλλά και για το καστ των παιχτών του Survivor που είναι και πρόεδρος της επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν μαθαίνω πως δεν καθόλου καλά στην ψυχολογία του, καθώς τις πρώτες ημέρες του παιχνιδιού η ομάδα των Ελλήνων του Survivor όχι μόνο δεν είχε καλή απόδοση αλλά έδειχνε να μην μπορεί να αντισταθεί απέναντι στην ομάδα των Τούρκων.

Ο Σάκης λάθος κατά τη γνώμη μου, θεώρησε ότι είναι υπεύθυνος για αυτή την ιστορία έστω και αν δεν τον κατηγόρησε κανένας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εκτίμησε, επίσης λάθος κατά τη γνώμη μου, ότι επειδή η ελληνική ομάδα δεν κερδίζει, τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά. Ο παρουσιαστής είχε την εντύπωση ότι μία ισοδυναμία των δύο ομάδων θα έφερνε καλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Όλα αυτά τα παραπάνω λοιπόν δημιούργησα μία πολύ αρνητική ψυχολογία στον Τανιμανίδη ο οποίος στον Άγιο Δομίνικο έχασε τον χαλαρό εαυτό του.


Ο παρουσιαστής δεν είχε πολλά-πολλά με τα παιδιά της παραγωγής έκοψε τα αστεία και κλείστηκε περισσότερο στον εαυτό του και στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του.

Η στεναχώρια του παρουσιαστή για το παιχνίδι έφτασε μέχρι του σημείου να μην βγαίνει έξω για φαγητό. Να είναι συνέχεια με το πρόσωπο κατεβασμένο κάτω και να μην έχει διάθεση για τίποτα. Βέβαια προσπαθούσε να βγάλει έναν άλλον εαυτό στα social media αλλά ο αληθινός είναι αυτός που σας περιγράφω στο Vandas blog στο youweekly.gr!

Αυτό που δεν ξέρετε για το Σάκη και θα σας αποκαλύψω σήμερα από το blog μου είναι ότι ο παρουσιαστής πλησίασε τους Έλληνες παίκτες και σαν προπονητής τους τους εμψύχωνε να μην πέφτει ψυχολογία τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης χωρίς να το γνωρίζει κανένας και χωρίς να το δείξουν οι κάμερες μίλαγε σε όλη την ελληνική ομάδα αλλά και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά με σκοπό να τους εμψύχωση και να τους δώσει δύναμη. Σε ένα βαθμό η μετάλλαξη της ελληνικής ομάδας που εχθές μάλιστα πήρε και ασυλία στο Survivor οφείλεται και σε αυτόν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ο «φύλακας άγγελος» των παιδιών της ελληνικής ομάδας και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει το Survivor, μόνο που ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Παρά το γεγονός ότι η ελληνική ομάδα κερδίζει, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ανεβαίνουν και αυτό φέρνει γκρίνια στον ΣΚΑΙ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι επειδή τo σόου δεν πάει καλά και τα νούμερα πάνε από το κακό στο χειρότερο είναι ανάγκη το κανάλι να χάσει και να τόσο σημαντικό παρουσιαστή,από τους λίγους καλούς που έχουμε στην Ελλάδα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει προτάσεις για το show ας τον ακούσουν στο ΣΚΑΙ μπας και δοθεί μια ανάσα στο Survivor!

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ