Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι στον αποψινό ημιτελικό ο Σάκης Κατσούλης, μιας και πέρασε η Μαριαλένα, ο οποίος από την πολύ του χαρά φαίνεται πως του ξέφυγε και κάτι σημαντικό για την παραγωγή!

Προσπάθησε βέβαια μετά να τα μπαλώσει, ωστόσο το μοιραίο λάθος έγινε και έτσι ο Γιώργος Λιανός ήταν αυτός που έβγαλε το φίδι από την τρύπα και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σχεδόν ξεβράκωτες κυκλοφορούν στα σοκάκια της Μυκόνου (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οι “ναρκοπτήσεις” με το ελικόπτερο που είχε ανακαλύψει η Κάρολαϊν

Η αποκάλυψη για την παραγωγή που έκανε καταλάθος ο Σάκης

Καθώς θυμόταν μερικά πράγματα από τα συμβούλια του νησιού, είπε: «Από τα συμβούλια του νησιού θυμάμαι τον Ηλία! Θυμάμαι όντως να κοιμόμαστε όλοι στην αρχή του συμβουλίου γιατί στο τέλος όλοι ζήταγαν τον λόγο. Αλλά μερικές φορές θυμάμαι τον Ντάφυ, ο οποίος πριν από κάθε συμβούλιο του λέγαμε να κοιμηθούμε λίγο και μας έλεγε… «παιδιά, όχι, θα πιω λίγο καφέ να είμαι ξύπνιος. Ε, “θα πιω λίγο τσάι” μας έλεγε».


Ο Γιώργος Λιανός τότε ανέφερε πως λόγω των πολύωρων γυρισμάτων η παραγωγή έδινε καφέ στους παίκτες για να μένουν ξύπνιοι.

«Άντε να την κάνω εγώ την αποκάλυψη, παιδιά. Μερικές φορές το γύρισμα του συμβουλίου μπορεί να πήγαινε μία και δύο η ώρα τη νύχτα, επομένως χρειαζόταν ένα boost… Τόσο δα, μισό δαχτυλάκι» είπε χαρακτηριστικά.