“Τα παιδιά σου θα είναι περήφανα;”: 19χρονη βγάζει τα χρήματα του ενοικίου σε 10 λεπτά & διχάζει το διαδίκτυο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια 19χρονη που βρήκε τρόπο να βγάζει εύκολα χρήματα και απαρνείται την εργασία.

Η Belle Olivia σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok αναφέρει ότι πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό στο Onlyfans, από τον οποίο κερδίζει πολλά λεφτά εύκολα και γρήγορα, αφού υπάρχει κόσμος που θέλει να πληρώσει για να την δει σε ενήλικο περιεχόμενο.

Παρόλα αυτά, η 19χρονη δεν διευκρίνισε πόσα κερδίζει, πέρα από ότι δουλεύει μόνο λίγες ώρες την εβδομάδα, ενώ έπεισε τελικά και μερικούς φίλους της, να ανοίξουν κι εκείνοι λογαριασμό, σύμφωνα με την thesun.co.uk.

@belleolivianew My money maker secret #fyp #howtomakemoney ♬ pacify her instrumental – n


Κάτω από το βίντεο λοιπόν, τα σχόλια έχουν πέσει «βροχή», αφού ορισμένοι διαφωνούν με την επιλογή της, ενώ άλλοι την υποστηρίζουν.


«Τα παιδιά σου θα είναι περήφανα σωστά;», έγραψε ένα άτομο στη 19χρονη, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε πως «είσαι θλιμμένος άνθρωπος… Μια μέρα που θα έχεις μεγαλώσει, θα κοιτάξεις πίσω και θα μετανιώσεις για τις επιλογές σου».

Αντιθέτως, υπήρξαν άτομα που υποστήριξαν την επιλογή της κοπέλας, με έναν χρήστη να αναφέρει «τι λυπηρό να βγάζω το ενοίκιο σε 10 λεπτά, ενώ μπορώ να δουλεύω 40 ώρες την εβδομάδα και να μην καλύπτω ούτε τα βασικά». Επίσης, ένας άλλος πρόσθεσε πως «λυπηρή δεν είναι η επιλογή της κοπέλας, αλλά η δική σας, που εργάζεστε μέχρι να αφήσετε τα κοκαλάκια σας».

enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...