«Είμαι ένας αμφιφυλόφιλος πού στη ζωή μου μέχρι τώρα είχα πολλές σχέσεις και με το ένα και με το άλλο φύλο. Χωρίς να αποκλείω ότι είχα μέχρι τώρα και εφήμερες επαφές. Αυτές όμως δεν ήταν ποτέ με ανήλικους. Είχα επαφές και με αλλοδαπούς και με αλλοδαπές και με αμοιβή και χωρίς αμοιβή» τόνισε, διευκρινίζοντας όμως πως διώκεται για άλλους λόγους.


Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Survivor»: Ο Κονδυλάτος «ξεβρακώνει» την Ανθή (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Βίντεο με Σάκη και Μαριαλένα. Όταν ακόμη ήταν μαζί…

Ο Δημήτρης Λιγνάδης στην απολογία του ανέφερε πως διώχθηκε καταρχάς για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. «Πριν από τις εκλογές είχα καταφερθεί πολιτικά εναντίον της τότε Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» είπε και έκρινε πως ο δεύτερος λόγος ήταν «επειδή προέβην σε δύο εμβληματικές για εμένα ενέργειες που είμαι σίγουρος ότι τους ενόχλησαν, στην ονοματοδοσία μιας αίθουσας του Εθνικού Θεάτρου με το όνομα «Ελένη Παπαδάκη» και στην κατάργηση της μέχρι τότε «Πειραματικής Σκηνής» όπου ήταν προσανατολισμένη στην αποδόμηση και στο μοντερνισμό και στη θέση της, την ίδρυση ερευνητικής σκηνής για το αρχαίο δράμα. Δεν μου συγχωρέθηκε η αγάπη μου στην πατρίδα, στη ιστορία, και στο ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε στην παράσταση Πέρσες την οποία είχα σκηνοθετήσει στην Επίδαυρο η οποία προβλήθηκε σε παγκόσμια μετάδοση μέσω live streaming και στην υπόκλιση φίλησα το ομοίωμα του Παρθενώνα. Για το λόγο αυτό μου έγινε bullying από τα αριστερίζοντα media».


Απαντώντας σε μία από τις καταγγελίες, ο Δ. Λιγνάδης σημείωσε πως  o καταγγέλλων ήθελε να γίνει μοντέλο τραγουδιστής στυλ Ρουβά.  «Θεωρώ ότι άνοιξε μία χοάνη που ο καθένας θα μπορούσε για έχει λόγους να πει το κατιτίς του. Εάν θα έπρεπε να βρω κάποιο λόγο θα ήταν ίσως ότι δεν μπόρεσε να γίνει στη ζωή του όπως μου είχε πει αυτό που ήθελε ένα μοντέλο τραγουδιστής στυλ Ρουβάς. Προσπαθώ να βρω γιατί αυτός ο τύπος πήγε να πει αυτά τα απόλυτα ψευδή για το άτομό μου».

Σε ότι αφορά τις φωτογραφίες από το σπίτι του, ο ηθοποιός ισχυρίζεται πως έχει θέα στην Ακρόπολη, αλλά αντικρούει ότι ήταν σε αυτό ανήλικοι. «Υπάρχει site στο διαδίκτυο το οποίο ονομάζεται spitishoot και εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει φωτογράφιση σπίτια επωνύμων και είχε φωτογραφίσει όλους τους χώρους και του δικού μας σπιτιού προκειμένου να καταδείξει τον τρόπο ζωή τους έχω αναρτήσει και ο ίδιος φωτογραφίες του σπιτιού μου καθώς και της θέας από αυτό σε λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

 

Ειδικά, σχετικά με την ερώτηση για ανάρτηση μιας από τις φωτογραφίες μου που απεικονίζει ένα ανήλικο παιδί άρρεν που είναι γυμνό και φοράει το εσώρουχο του με υψωμένο το δεξί του χέρι, κατέθεσε: «Όταν ο παππούς μου Δημήτρης Λιγνάδης, ο όποιος ήταν αρχιτέκτονας ήρθε από τη Σμύρνη έφερε κάποιους πίνακες και αυτός είναι ένας από αυτούς. Είναι ένας πίνακας του 1800 κάτι και είναι ένα από τα πιο συγκινησιακά μου κειμήλια. Είναι το μόνο που μου θυμίζει τον παππού μου το Δημήτρη. Οι φωτογραφίες πάνω σε ένα ταμπλό στις οποίες φαίνονται κάποια παιδιά απεικονίζουν εμένα σε παιδική ηλικία. Σε άλλες φωτογραφίες του site έχω και τις αγαπημένες μου κάλτσες που είναι fancy». Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «και οι κάλτσες που φοράω τώρα είναι fancy και είναι δώρο της γραμματέως μου».[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ