Τέλος κορυφαίο όνομα πριν την Ένωση – Μπαίνει στο αεροπλάνο για Ελλάδα!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αλλά και το παρελθόν του στο παιχνίδι, φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για να γυρίσει πίσω. Διαβάστε τι συνέβη…

Ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε το Survivor, μετά την παύση μίας εβδομάδας λόγω του Πάσχα. Οι δύο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης επιδόθηκαν σε μία σκληρή μονομαχία για να εξασφαλίσουν την τέταρτη ασυλία, που θα τους φέρει ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην φετινή ένωση. Η νικήτρια ομάδα είχε την ευκαιρία να γιορτάσει παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα προέκυψαν οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση κι αυτοί ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης κι ο Σπύρος Μαρτίκας. Μάλιστα, ο πρώτος δεν δέχθηκε καθόλου καλά την υποψηφιότητά του και δημιούργησε ολόκληρο σκηνικό στο συμβούλιο για τους λόγους που πιστεύει πως τον ψήφισαν προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του στο Survivor.Διαβάστε περισσότερα

Το χθεσινό συμβούλιο έκρυβε εντάσεις κι αναταράξεις, καθώς φιλίες κλονίστηκαν κι αλήθειες βγήκαν στο φως. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να φτάνουν στα όριά τους και κανένας τους δεν θέλει να ρισκάρει την παραμονή του στο Survivor. Η ήττα των Μπλε οδήγησε για άλλη μία φορά την ομάδα στην κάλπη κι η ομάδα αποφάσισε ότι πρέπει να βρεθεί στον τάκο ο Νίκος Μπάρτζης για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Ο ίδιος δέχθηκε δριμεία κριτική για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι για πράγματα που έχει πει κι έχουν ενοχλήσει τους συμπαίκτες του.

Όσο για την Τρίτη, οι Διάσημοι θα κερδίσουν και την 4η ασυλία και θα αναγκάσουν τους Μαχητές σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού, για ανάδειξη υποψηφίου προς αποχώρηση. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λοιπόν είναι ο παίκτης που θα βρεθεί στον τάκο για άλλη μια φορά και πλέον… βγαίνουν τα κουμπιεταράκια.

Ως εκ τούτου, μεταξύ των 5 υποψηφίων, αφαιρείται ο Μπάρτζης, αλλά και ο Τάκης Καραγκούνιας που επίσης έχει δυναμική στις ψηφοφορίες και περιμένουμε πως η μάχη για την αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα σε Πάνο Κωνσταντινίδη και Σπύρο Μαρτίκα, με τον Νίκο Ασημακόπουλο να έρχεται τρίτος. Μάλιστα, το dokari.gr έχει κάνει και μία εκτίμηση από χθες, πως το φαβορί για να επιστρέψει στην Ελλάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...