Τέλος το Love Island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον ΣΚΑΪ

Μαζεύουν τα πράγματα και φεύγουν από την Τενερίφη. Συγκεκριμένα, για να ακριβολογώ, μαζεύουν τους παίκτες που πήγαν στο Love Island να βρουν τον έρωτα… αλλά τελικά θα επιστρέψουν άρον άρον πίσω! Μαζί φυσικά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να ολοκληρώσει πρόωρα… πολύ πρόωρα το Love Island, το ριάλιτι που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού ενώ ήταν να προβάλλεται έως τις αρχές Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε να ρίξει τίτλους τέλους μέσα στο μήνα, κάπου μέσα στις επόμενες δυο βδομάδες.Διαβάστε περισσότερα

Ήδη στην Τενερίφη ξεκίνησαν το συμμάζεμα που ανέφερα πριν αλλά το κυριότερο την… επίσπευση των διαδικασιών ώστε να ανακηρυχτεί το νικητήριο ζευγάρι. Έτσι, στο πλαίσιο αυτό της επίσπευσης των διαδικασιών για το πρόωρο τέλος ακυρώθηκαν παίκτες που ήταν να μπουν στα επόμενα επεισόδια.Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αρχικός προγραμματισμός του ΣΚΑΪ ήταν να προβληθούν 60 περίπου επεισόδια, αλλά τελικά μετά βίας θα προβληθούν κάπου στα είκοσι. Βέβαια, να αναφέρω ότι το «μετά βίας» δεν απέχει πολύ από το έντονο παρασκήνιο, αφού η ξένη εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι σε όλο τον κόσμο δικαιολογημένα δεν δέχεται ότι θα «κοπεί» στη χώρα μας ξαφνικά… και απαιτεί να τηρηθούν τουλάχιστον οι διαδικασίες για την ανάδειξη νικητών, έστω και με… συρρικνωμένες διαδικασίες.

Έτσι λοιπόν ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνει το Love Island πολύ πρόωρα, προκαλώντας όμως, μία ακόμα απορία για τις… βεβιασμένες αποφάσεις τους τη φετινή σεζόν…!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...