«Θα σε σκοτώσουμε εσένα και το γιο σου»

Απειλητικά μηνύματα δέχονται η σύζυγος και ο γιος του Ηλία Μίχου, σύμφωνα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη – Οι συγγενείς του προφυλακισμένου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια έχουν βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» μετά και τους ισχυρισμούς της μητέρας της ανήλικης πως αποπειράθηκε η σύζυγος να την χρηματίσει.

Aπειλητικά μηνύματα δέχονται η σύζυγος και ο γιος του Ηλία Μίχου, σύμφωνα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Οι συγγενείς του προφυλακισμένου για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια έχουν βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα», μετά και τους ισχυρισμούς της μητέρας της ανήλικης πως η σύζυγος του Μίχου αποπειράθηκε να την χρηματίσει.Διαβάστε περισσότερα

«Θα σε σκοτώσουμε» γράφουν τα μηνύματα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ελισάβετ Λέκκα. Ο κ. Κρανιδιώτης μίλησε στον ΑΝΤ1 και τόνισε πως γνώριζε για την υπόθεση από τις 3 Σεπτεμβρίου, λίγο αφότου έγινε η καταγγελία στην αστυνομία. Οπως είπε, η Ελισάβετ Λέκκα πήγε στο γραφείο του και «απαίτησε διαζύγιο μόλις έμαθε τι συμβαίνει», δείχνοντας στον ίδιο μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που είχε στείλει ο Ηλίας Μίχος στο παιδί.Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο γιος του Μίχου «πήγε να τον δείρει μέσα στο γραφείο μου» ενώ η πελάτισσά του προσπαθούσε να «διαχειριστεί αυτό το τρομερό πράγμα που συνέβη».

Ο κ. Κρανιδιώτης ισχυρίστηκε πως η Ελισάβετ Λέκκα είχε διώξει τον σύζυγό της από το σπίτι και ο ίδιος έμενε στο κατάστημά του. Ενα κατάστημα, σύμφωνα με τον κ. Κρανιδιώτη, που «είναι νοικιασμένο και ανήκει σε τρίτο που δεν φταίει σε τίποτα και του το σπάνε». Οσο για τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης για απόπειρα χρηματισμού από την κυρία Λέκκα, ο κ. Κρανιδιώτης σχολιάζει: «την 37χρονη τη διαψεύδει ο ίδιος της ο εαυτός. Υπάρχουν μηνύματα που ζητά χρήματα, μετά τις 3 Σεπτεμβρίου που έγινε η καταγγελία.

Ζήτησε 100 ευρώ για να πάει το παιδί στο γιατρό και για να πληρώσει το ταξί. Ζήτησε και δεύτερη φορά χρήματα. Οταν η μητέρα της 12χρονης ζήτησε τρίτη φορά χρήματα, η σύζυγος του Ηλία Μίχου διέκοψε κάθε επικοινωνία».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...