«Θα βρεθούν με χειροπέδες καλλιτέχνες και επιχειρηματίες στη ΓΑΔΑ»

Ο Βασίλης Νουλέζας με ανάρτηση-καταγγελία- προχώρησε σε δήλωση που θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό όπως ανέφερε.

Ο Δικηγόρος κάνει λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις και ότι η κυβέρνηση δεν δείχνει αποφασισμένη να εξαρθρώσει το βρώμικο κύκλωμα. Μάλιστα κι εκείνος (σ.σ μετά τις δηλώσεις Μαρινάκη στον απόηχο των αποκαλύψεων των υποκλοπών ) αναφέρει ότι υπάρχει πολιτικός υπόκοσμος

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην σοκαριστική του δήλωση ο δικηγόρος του παιδοβιαστή της 12χρονης, ”όταν ο Ηλ.Μίχος αποφασίσει να μιλήσει, στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών, που επέλεξε προς το παρόν να σιωπήσει ,για όσους ( επώνυμους) εμπλέκονται στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια και ενδεχομένως δεν συγκαταλέγονται στην περιβόητη λίστα των 213 ατόμων, τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου(πέραν όσων δημοσιοποιήθηκε το ονοματ/μο τους και αποπέμφθηκαν) ,τον καλλιτεχνικό χώρο θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ.


Θα τεθεί ζήτημα ηθικής τάξης τουλάχιστον

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί και παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη και προφυλακισθεί άγνωστοι, άσημοι και κοινοί θνητοί που επικοινώνησαν η ασέλγησαν καταβάλλοντας οικονομικοί αντάλλαγμα στην άβουλη 12χρονη.

Αν ήθελε η ΕΛ.ΑΣ θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα. Απεύχομαι άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζι τους με πολυτελή οχήματα έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους.

Τα ηλεκτρονικά αποτυπώμστα τους όμως δεν μπορούν να σβηστούν. Δεν γνωρίζω αν ο κ.Εισαγγελέας ποινικής δίωξης έχει στα χέρια του αυτήν την πλούσια λίστα. Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα. Τον πολιτικό υπόκοσμο.

Χρειάζεται περαιτέρω αυστηροποίηση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου.”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...