Φιλοξενούμενη στην εκπομπή του Alpha “Καλύτερα δεν γίνεται”, η Μαγδαληνή άνοιξε τη καρδιά της για όλα εκείνα που την ενόχλησαν και οδήγησαν στην αποχώρησή της από το ριάλιτι.

”Για μένα ήταν μια ωραία εμπειρία, ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός καταλάβαινα ότι αυτό είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει. Δεν μπορούσα το περιβάλλον με όλο το χαμό που γινόταν, από απλά πράγματα ξεκινούσε καβγάς.Όταν ήρθε κάποια στιγμή η Μαριεύη και πέταξε την σαμπάνια στην Αναστασία, ένιωσα πάρα πολύ χαλιά και είπα αυτό είναι…” ανέφερε η Μαγδαληνή. “Εγώ σαν ρομαντικός τύπος που είμαι, περίμενα να είναι κάτι διαφορετικό και βγήκε κάτι άλλο” είπε.


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “The Bachelor“ – Επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι η Αντελίνα. Πόσο παραμύθι ακόμη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Η τιμωρία της Ορφανίδου και ο παίκτης του πήρε το βέτο

Μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και εξήγησε στην εκπομπή πώς εκείνη και η αδελφή της βρέθηκαν στο ορφανοτροφείο. “Στο οικοτροφείο με τα άλλα παιδιά μπορεί να τσακωνόμασταν για πλάκα, ωστόσο είχαμε καταφέρει να αναπτύξουμε πολύ καλές σχέσεις, δεν είχαμε τις εντάσεις που υπήρχαν στο The Bachelor.Δεν είχαμε τέτοιες εντάσεις, ήταν της πλάκας” ανέφερε χαρακτηριστικά η αποχωρήσασα παίκτρια.

“Έχω επίσης , άλλα τρία αδέρφια που είναι αγόρια. Έμαθα να παλεύω από μικρή και ωρίμασα γρήγορα. Τώρα είμαι καλά, μιλάω με τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Έχουμε καλή σχέση. Τους υπεραγαπώ τους γονείς μου” είπε συγκινημένη η Μαγδαληνή.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ