Νίκη της ΝΔ και με σημαντική διαφορά καταγράφει το κοινό exit poll (στο 80% του δείγματος) των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας για τις εθνικές εκλογές 2019. Η διαφορά μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται στις 11,5 μονάδες, ενώ φαίνεται πως η Πειραιώς εξασφαλίζει την αυτοδυναμία με 155 έως 167 έδρες.

Διαβάστε περισσότερα

Περίπλοκα είναι τα πράγματα για δύο άλλα κόμματα, συγκεκριμένα για τη Χρυσή Αυγή και την Ελληνική Λύση, καθώς τα ποσοστά τους διαμορφώνονται στο 2,8-4,8% και 2,5-4,5% αντίστοιχα, σύμφωνα πάντα με το exit poll.

Τα οριακά ποσοστά προμηνύουν ένα θρίλερ για τα δύο αυτά κόμματα που χρειάζονται το 3% για να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στη Βουλή.


Το θρίλερ αυτό παρακολουθεί με αυξημένο ενδιαφέρον και η Νέα Δημοκρατία γιατί στην περίπτωση που δεν περάσουν το κατώφλι της Βουλής τα δύο κόμματα, η Πειραιώς αυξάνει τις έδρες της.

Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατίακαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων! newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ