Θυμάστε την «Λίλα» από το Άκρως Οικογενειακόν; Μεγάλωσε και έγινε μαμά!

Πολλοί μπορεί να θυμούνται το γλυκό κορίτσι που πριν από μερικά χρόνια υποδύθηκε τη Λίλα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άκρως Οικογενειακόν». Η Μαρία Γαλέτα σήμερα έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μία κούκλα, ενώ έχει αποκτήσει και ένα παιδάκι.

Η Μαρία Γαλέτα σήμερα εργάζεται ως φαρμακοποιός και μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την εμπειρία της στη σειρά καθώς και για δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε λόγω της δημοτικότητας του σίριαλ.

Η Μαρία δεν είναι άλλωστε το μόνο παιδάκι από ελληνική σειρά που έχει γίνει άλλος άνθρωπος (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο μικρός Ορέστης από το σίριαλ Νταντά για όλες τις δουλειές).

«Έπρεπε να συνδυάσω το σχολείο και τα γυρίσματα και αυτό ήταν πολύ δύσκολο» δηλώνει. Περιγράφει πως στο σχολείο λόγω του ρόλου της είχε πέσει θύμα bullying, γεγονός που ως παιδί την τραυμάτισε.

Δείτε την πως είναι σήμερα

«Τα παιδιά που μου έκαναν bullying θεωρούσαν ότι επειδή έπαιζα στη σειρά θα καβαλούσα το καλάμι ή ότι δεν θα τους μιλάω» συμπληρώνει.

Αποκαλύπτει πως υπάρχουν φορές που και σήμερα τη ρωτάνε για τον ρόλο και απαντά πως δεν είναι εκείνη καθώς νιώθει αμηχανία.«Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη ήταν μέντορες για πολλούς, ειδικά για εμένα που είχα πρωτοξεκινήσει στον χώρο, θεωρώντας πως θα συνέχιζα σε αυτόν» λέει.

Μεγάλωσε και έγινε κούκλα η Λίλα από το Άκρως Οικογενειακόν:

Ερωτώμενη για τυχόν ευτράπελα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποκαλύπτει πως δεν υπήρχαν, ωστόσο πολλές από τις ατάκες που λέγονταν προέκυπταν τυχαία, «πάνω στον χαβαλέ».

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μετά το «Άκρως Οικογενειακόν», δεν τις δέχτηκα ωστόσο γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου» δηλώνει.

Σήμερα η Μαρία Γαλέτα εργάζεται ως φαρμακοποιός, μία ειδικότητα που σπούδασε, ενώ όπως λέει η ίδια με πολλή περηφάνια το σημαντικότερο συμβάν στη ζωή της ήταν η γέννηση της κόρης της.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...