Στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM την Τρίτη 20/9, μια από τις κοπέλες που ξεχώρισε και εντυπωσίασε τους κριτές και κέρδισε τέσσερα «ναι» ήταν η Μαρί Ρόουζ.

Με καταγωγή από το Λίβανο και την Κύπρο, η 40χρονη, που για χρόνια ήταν αθλήτρια του bodybuilding, αποφάσισε να κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Για τον λόγο αυτό μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχασε 30 μυϊκά κιλά.

Η Μαρί Ρόουζ ωστόσο έχει απασχολήσει ξανά πριν από λίγα χρόνια τα ελληνικά μέσα. Πιο συγκεκριμένα, πέντε χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου του Survivor, η Μαρί Ρόουζ είχε εμφανιστεί σε έπαθλο επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης ως φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Διαβάστε περισσότερα

Την αποκάλυψη ότι η 40χρονη γυναίκα είναι η «πρώην σύντροφος» του Κωνσταντίνου Βασάλου την έκανε το Twitter, καθώς οι χρήστες θυμήθηκαν πως η Μαρί Ρόουζ είχε εμφανιστεί σε ένα έπαθλο επικοινωνίας που είχε κερδίσει η ομάδα του Κωνσταντίνου Βασάλου, το μακρινό 2017.Με καταγωγή από το Λίβανο και την Κύπρο, η Μαρί Ρόουζ ήταν για πολλά χρόνια αθλήτρια του bodybuilding. Τώρα, όμως, θέλησε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και να ασχοληθεί με τη μόδα.

Με το λευκό σακάκι που περπάτησε για πρώτη φορά στους κριτές, τους άφησε με το στόμα ανοιχτό, ενώ τους άρεσε πολύ και το περπάτημά της. Το ιδιαίτερο πρόσωπο της Μαρί Ρόουζ άρεσε πολύ στον Τάσο Σοφρωνίου όπως και η επιδερμίδα.

Η Βίκυ Καγιά για άλλη μια φορά εξέφρασε την αντιπάθειά της στα τατουάζ, ωστόσο χάρισε το «ναι» στη Μαρί Ρόουζ και την πέρασε στην επόμενη φάση. Θετική ήταν και η ψήφος του Γιώργου Καράβα και της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κληρονομιά 2 δις, ακίνητα, media: Έτσι μοιράστηκε η περιουσία του Μίνωα Κυριακού- Τι πήραν τα 3 παιδιά & η Μαρί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αίμα, σπέρμα και… πολύ χρήμα – Οι υποθέσεις που συντάραξαν το πανελλήνιο και θα απασχολήσουν τα δικαστήρια