Τη γνώριζε από 11 ετών: 51χρονος παντρεύτηκε την πρώην κοπέλα του γιου & εξοργίζει οικογένεια και φίλους

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σχέση που σύναψε 51χρονος με 27χρονη όχι για τη διαφορά ηλικίας αλλά γιατί είναι πρώην κοπέλα του γιου του.

Σύμφωνα με τη mirror.co.uk, ο 51χρονος Paul γνώρισε για πρώτη φορά την πλέον 27χρονη Sydney Dean, όταν εκείνη ήταν 11 ετών και έκανε παρέα με τον γιο του. Τα παιδιά μπαίνοντας στην εφηβεία σύναψαν σχέση και έμειναν για λίγο καιρό μαζί, με αποτέλεσμα ο πατέρας να αρχίσει να αναπτύσσει επαφές με το κορίτσι.

51χρονοςΔιαβάστε περισσότερα

Στη συνέχεια το νεαρό ζευγάρι χώρισε, όμως η επικοινωνία μεταξύ του Paul και της Sydney συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να βγαίνουν ραντεβού, όταν εκείνη έγινε 16 ετών, ηλικία που επιτρέπεται να συνάψει ένας έφηβος σχέση με ενήλικα, σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας του Οχάιο, όπου μένουν.

«Ποτέ δεν περίμενα να ερωτευτώ τον Paul και γνωριστήκαμε με ένα μη παραδοσιακό τρόπο, αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που είμαστε μαζί», είπε χαρακτηριστικά η 27χρονη.

Έτσι, αποφάσισαν να παντρευτούν και να μείνουν μαζί, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ευχάριστα για αυτούς. Ο γιος του 51χρονου σταμάτησε να του μιλάει, ενώ η Sydney έχασε για πάντα ένα φίλο που απομακρύνθηκε από δίπλα της, ενώ οι γονείς της διαφώνησαν έντονα για τα 24 χρόνια διαφοράς που έχει το ζευγάρι.Παρόλα αυτά, ο 51χρονος και η 27χρονη συνέχισαν να είναι μαζί και να προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις με τις οικογένειες τους. Αποφάσισαν λοιπόν, να διοργανώνουν μπάρμπεκιου κάθε Σαββατοκύριακο, όπου καλούσαν τους γονείς της γυναίκας, με στόχο να γνωρίσουν καλύτερα τον σύζυγο της.

51χρονος

Πράγματι, με την πάροδο του χρόνου η επικοινωνία αποκαταστάθηκε, όχι όμως και με τον γιο του, που εξακολουθούσε να αισθάνεται άσχημα από την όλη κατάσταση.

Η αφορμή για να έρθει ο 51χρονος και πάλι κοντά με τον γιο του

Τον περασμένο Ιούλιο όμως, ο 51χρονος είχε ένα σοβαρό τροχαίο με το φορτηγό και κατέληξε στη ΜΕΘ για τρεις εβδομάδες. Τότε, ο γιος του βρισκόταν στο νοσοκομείο καθημερινά, με αποτέλεσμα να έρθει πιο κοντά με την 27χρονη και να αποδεχτεί το γεγονός ότι είναι σύντροφος του πατέρα του.

«Όσο ήταν εκεί μέσα, μιλούσα με τον γιο του κάθε μέρα και ερχόμασταν να τον δούμε μαζί… Τώρα όλη η οικογένεια είναι εντάξει με το να είμαστε μαζί», είπε η Sydney που δηλώνει ευτυχισμένη στο πλάι του Paul.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...