Τηλεφώνημα για βόμβα έκανε έξαλλη την Νικολούλη! «Καλά κρασιά, σε σένα θα σκάσει»

Ξέσπασε η Αγγελική Νικολούλη μετά από απειλητικό μήνυμα ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην εκπομπή της και απάντησε.

Ένα μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα που βρισκόταν στον «αέρα» και εξέταζε την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη.

Συγκεκριμένα, ένας από τους συνεργάτες της, την ενημέρωσε για ένα νέο μήνυμα που είχε λάβει, λέγοντάς της: «Για την υπόθεση του Μάριου δεν θα βρεις τίποτα, η υπόθεση έχει τελειώσει».

Τότε η Αγγελική Νικολούλη ξέσπασε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε και δεν θα ψάχναμε στο αυτοκίνητο που είχαμε βρει το αίμα του. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε. Τώρα θα σας καλέσει ο ανακριτής να πείτε αυτά που ξέρετε. Οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται, ο ένας έχει φύγει από το σώμα, ο άλλος είναι εν ενεργεία. Και μας λέτε εσείς τώρα που απειλείτε με βόμβα ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Για το Τούνελ δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πάρτε το σαν μήνυμα αυτό. 28 χρόνια είμαστε εδώ. Πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει; Κάποια στιγμή θα βρεθεί κάποιος και θα υποδείξει το σημείο. Απαγάγατε ένα νέο, τον δολοφονήσατε, τον πετάξατε κάπου για να πάρετε τα λεφτά. Ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά. Και έρχεσαι τώρα να μου πεις ότι έχει τελειώσει η ιστορία; Για να ηρεμίσουμε λιγάκι. Απειλές ότι έχει τελειώσει η ιστορία. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί το πτώμα του, ότι έχει απομείνει από αυτό. Παρά το γεγονός ότι πήγατε να το κάψετε και να το πάτε αλλού».


«Παλιότερα όταν ήμουν στο Alter, είχαν πει ότι είχαν βάλει βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι κι εγώ έμεινα με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Λοιπόν, παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ, ας τα αφήσουμε στην άκρη. Έλα Παναγία μου όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια ν’ ακούσω αυτό το πράγμα εδώ, ότι έχουν βάλει βόμβα. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ μου, που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και εσύ μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά. Σε σένα θα σκάσει μου φαίνεται. Κάτσε γιατί λένε ότι μας έχουν βάλει βόμβα. Κάτσε να το συνειδητοποιήσω να τα πω τώρα χοντρά», συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια και μετά τις διαφημίσεις η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την έντασή της. «Συγγνώμη φίλοι μου για την ένταση πριν, με την υπόθεση του Μάριου, αλλά υπάρχουν και κάποια σκληρά καρύδια κακοποιοί που με τον τρόπο τους σε βγάζουν από τα ρούχα σου. Κι όταν έχεις πονέσει για μια ιστορία και έχεις αγωνιστεί, εντάξει, ελπίζω να καταλαβαίνετε. Σόρι πάντως για την ένταση», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...