Τιμ Ροθ: Πέθανε ο γιος του σε ηλικία 25 ετών

Την απώλεια του γιου του βιώνει ο Τιμ Ροθ και η οικογένειά του, αφού όπως ανακοίνωσαν ο νεαρός Κόρμακ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, 2 μήνες πριν συμπληρώσει το 26ο έτος.

Η οικογένεια Ροθ ανακοίνωσε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ότι: «Χάσαμε το όμορφο αγόρι μας, Κόρμακ μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε ειρηνικά στην αγκαλιά της οικογένειάς του που τον αγαπούσε και τον λάτρευε. Πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα τον τελευταίο χρόνο και διατήρησε την εξυπνάδα και το χιούμορ του μέχρι το τέλος».Στην ίδια ανακοίνωση περιέγραψαν τον Κόρμακ ως «μια άγρια και ηλεκτρική μπάλα ενέργειας», το πνεύμα του οποίου «ήταν γεμάτο φως και καλοσύνη».«Όσο άγριος και αν ήταν, ο Κόρμακ ήταν επίσης η ενσάρκωση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερνε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του. Η θλίψη μάς κατακλύζει, όπως και τα δάκρυα και το γέλιο, όταν σκεφτόμαστε αυτό το όμορφο αγόρι στα 25 χρόνια και 10 μήνες που τον γνωρίζαμε».

Ένα ασυγκράτητο και χαρούμενο και άγριο και υπέροχο παιδί. Μόλις πρόσφατα έγινε άντρας. Τον αγαπάμε. Θα τον κουβαλάμε μαζί μας όπου κι αν πάμε»  συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο Κόρμακ ήταν μουσικός και απόφοιτος του Bennington College στο Βερμόντ. «Ένας απίστευτα προικισμένος και εξαιρετικός μουσικός του οποίου το πάθος και η αγάπη για τη μουσική ξεκινούσε από την εποχή που η κιθάρα του ήταν μεγαλύτερη από τον ίδιο»,  όπως τον περιέγραψε η οικογένειά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...