Στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αναφέρθηκε η Κατερίνα Γερονικολού που έκανε «ποδαρικό» στην Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Πρωινό» του Ant1. Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να μιλήσει για το  άγχος που είχε για το παιδί του.

«Θα ήθελα να το έχω πει εγώ και να μην αναγκαστώ να το πω επειδή δημοσιοποιήθηκε από τρίτους. Επειδή είχα παρέα, ποτέ δεν αισθάνθηκα μόνη ή αβοήθητη ή εκτεθειμένη» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.


Όταν η παρουσιάστρια της ρώτησε αν την φόβισε το γεγονός πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε παιδί, απάντησε: «Όχι, δεν φοβήθηκα που είναι πατέρας. Ίσα ίσα, μόνο και μόνο η επιλογή ενός νέου άντρα, υπερεπιτυχημένου να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, είναι πολύ ωραίο στοιχείο. Δείχνει ότι είναι σοβαρός, θέλει να αναλάβει και άλλες ευθύνες. Μου φαίνεται πολύ ωραία επιλογή. Το παιδί ενός ανθρώπου πάει πακέτο μαζί του, επομένως, δεν έχεις να κάνεις σχέση μόνο με έναν άνθρωπο, έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο και το παιδί του. Υπήρχε δυσκολία, υπήρχε άγχος αν θα κυλήσει καλά το πράγμα, αλλά τώρα νομίζω έχει ξεπεραστεί αυτή η ανασφάλεια».

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση