Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Μενεγάκη, λίγο μικρότερο απο αυτό του Συντάγματος

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τα Χριστούγεννα και κάθε χρόνο, ανήμερα των γενεθλίων του Άγγελου Λάτσιου, στις 30 Νοεμβρίου, στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένειά της και τρώνε όλοι μαζί.

Πως περνάει τις γιορτές η Ελένη Μενεγάκη

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια επιλέγει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου να στολίσει το θεόρατο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι, με κόκκινες και χρυσές μπάλες και να διακοσμήσει κάποιες γωνιές του σπιτιού της με χριστουγεννιάτικα είδη, έχοντας τη βοήθεια του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου.

Εκτός όμως από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαζί με τις τρεις κόρες της και τον Μάκη Παντζόπουλο στολίζει και τον κήπο της με λαμπάκια, ακόμα και την εξώπορτά της.

Μετά τον στολισμό, η παρουσιάστρια μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει η ίδια νοστιμιές, καθώς αυτή η μέρα είναι σημαντική, λόγω των γενεθλίων του γιου της, αλλά και την έναρξης της γιορτινής περιόδου.Οι αγαπημένες συνήθειες της Ελένης Μενεγάκη τα Χριστούγεννα

Σχετικά με τα δώρα που κάνει στα αγαπημένα της πρόσωπα, η παρουσιάστρια κάνει τη βόλτα της στις στολισμένες βιτρίνες με τις κόρες της και ψωνίζουν τα δώρα από τις αρχές Δεκεμβρίου, ώστε να μην αγχώνεται τις τελευταίες μέρες των γιορτών.

Επίσης, κάθε χρόνο, τις μέρες των γιορτών, σχεδιάζει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, προτιμώντας εξωτικούς προορισμούς, δράττοντας την ευκαιρία ότι η εκπομπή της δεν μεταδίδεται για κάμποσες μέρες.

Μάλιστα, επιλέγει Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά να είναι με όλη της την οικογένεια και να περνά παραδοσιακά, ετοιμάζοντας η ίδια το τραπέζι, αφού έχει αγάπη για τη μαγειρική και της αρέσει να περιποιείται τα αγαπημένα της πρόσωπα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...