Το δράμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου: «Στο στρατό αποπειράθηκαν να με βιάσουν»

Αναφέρθηκε σε όσα του συνέβησαν στον στρατό, ενώ αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να κάνει κακό στον εαυτό του.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» για το bullying που έχει δεχθεί στη ζωή του και αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της θητείας του στο στρατό, είχαν αποπειραθεί να τον βιάσουν.

«Θυμάμαι να έχω δεχθεί bullying από τα κιλά μου, μέχρι τις επιλογές μου, μέχρι τα χρόνια μου στο στρατό. Με χτύπησαν στον στρατό και με έστειλαν στο νοσοκομείο. Μέχρι και απόπειρα βιασμού. Γνωρίζω την Ιλάειρα και συνειδητοποιώ ότι κι αυτή είχε πάρα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια», ανέφερε αρχικά.


«Με κλείδωναν στον φοριαμό και μου έβαζαν κέρματα από τις τρύπες και μου έβαζαν στο στόμα μου νομίσματα, γιατί ήθελαν να κάνω το τζουκ μποξ και να τους τραγουδήσω. Καταλαβαίνεις ότι αυτά όλα με έκαναν να νιώθω πολλές φορές ότι είμαι σ΄ ένα αδιέξοδο και σκέφτηκα πολλές φορές να κάνω κακό στον εαυτό μου», συμπλήρωσε.

«Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριές μου. Θυμάμαι μια δασκάλα στο σχολείο που μας χτυπούσε, με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο επειδή ήμουν πάρα πολύ διαφορετική. Έλεγα στη μαμά μου ότι δεν έχω φίλους και μου έλεγε θα πας στο Λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο Πανεπιστήμιο και θα βρεις… Δεν ταίριαζα με τους άλλους. Επειδή ήμασταν σε ένα μικρό χωριό, οι καθηγητές δεν είχαν διαγνώσει ότι είχα δυσλεξία. Οι καθηγήτριες μου έλεγαν ότι θα αποτύχεις, δεν θα κάνεις τίποτα. Πάντα είχα μεγάλη πίστη και με κράτησε ο Θεός. Πήγαινα στο δωμάτιο μου και έλεγα Θεέ μου, πάρε με… Έχω καταλάβει ότι αξίζεις να ζεις και αξίζει για πάρα πολλούς λόγους», εξομολογήθηκε η Ιλάειρα Ζήση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...