Το γεύμα Παυλόπουλου, Βούτση, Ντόρας, που παραμένει ακόμη ζεστό…

Η Ντόρα Μπακογιάννη την Πέμπτη το βράδυ 1η Δεκεμβρίου 2016 είχε παραθέσει γεύμα με κρητικούς μεζέδες στο σπίτι της στα Χανιά, στις δυο θεσμικές κεφαλές της ελληνικής Πολιτείας! Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση! Πλούσιο τσιμπούσι που έγινε μετά τις εκδηλώσεις για την 103η επέτειο της Ενώσεως της Κρήτης με την Ελλάδα! Οι οποίοι, για να γίνει πιο ζεστό το περιβάλλον, είχαν ξεναγηθεί από την οικοδέσποινα στη βίλα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Βεβαίως η ενημέρωση στα ΜΜΕ ήταν πως έγινε και πολιτική κουβέντα! Για την οποία δεν βγήκε τίποτε στον αέρα!

Ωστόσο, σήμερα έχουμε δυο γεγονότα τα οποία ενδεχομένως να έχουν να κάνουν με εκείνο το τσιμπούσι και την πολιτική κουβέντα που έγινε!

Κατά πρώτον, η οικοδέσποινα εκείνης της μάζωξης, Ντόρα Μπακογιάννη, θα είναι υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά! Μια εκλογική Περιφέρεια που ποτέ η ΝΔ δεν βγήκε πρώτο κόμμα! Αφού λοιπόν άφησε τη σιγουράντζα της βουλευτικής έδρας της Α΄ Αθηνών – για λόγους που έχουμε εξηγήσει και απάντηση δεν πήραμε – σκέφτηκε να “ματώσει” στα Χανιά! Όμως για να μην “ματώσει” και προκειμένου να εκλεγεί φρόντισε να χτίσει “ιερές συμμαχίες”! Με την πλευρά Καραμανλή (σ.σ. ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ΠτΔ ελέω Κώστα Καραμανλή) και με την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και επί της ουσίας με τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, αφού ο Νίκος Βούτσης δεν προσθέτει ούτε ένα “και” στα θέλω του Αλέξη!

Το ερώτημα που προκύπτει όμως, δεν είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίξει τη Ντόρα Μπακογιάννη στην εκλογή της, κάτι που προσωπικά θεωρώ σίγουρο, αλλά αν συμφωνούσε ο Κώστας Καραμανλής με την παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου σε αυτό το “τραπέζωμα” στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη! Η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην “ανατροπή” της κυβερνήσεως της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή, στην οποία ήταν ΥΠΕΞ η ίδια, τορπιλίζοντας το ενεργειακό πρόγραμμα του Κώστα Καραμανλή με τη Ρωσία, για τους αγωγούς Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη και South Stream! Συντασσόμενη με τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου!


Κατά δεύτερον, ακολούθησε στην Αθήνα η ανακοίνωση διεκδίκησης του Δήμου από τον γιο της Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα, ο οποίος έλαβε το χρίσμα από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη! Έτσι εκπληρώθηκε η επιθυμία – εντολή της Ντόρας Μπακογιάννη! Πετώντας τον Γιώργο Πατούλη – Πρόεδρο της ΚΕΔΕ – στην Περιφέρεια της Αττικής! Και από την πρώτη ημέρα ανακοινώσεως της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη, ο “μικρός” άρχισε να κάνει ιστορικά ανοίγματα προς την αριστερά, εξυμνώντας “καπετάνιους” της αριστεράς, σφαγείς των δεξιών κατά τον συμμοριτοπόλεμο!

Και βεβαίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτιμήσει τότε να αφήσει στο πολιτικό γεύμα συμφωνίας, μόνη της τη Ντόρα, για να παραστεί στο τότε Συνέδριο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη! Από τότε σχεδιαζόταν ο “πολιτικός θάνατος” του Γιώργου Πατούλη, εμπόδιου στα πολιτικά σχέδια της Ντόρας Μπακογιάννη για τον υιό της!

Επίσης, το πουλάκι που γνωρίζει πολλά, μου είπε πως σήμερα,  προ του φόβου του ερχομού του Ηλία Κασιδιάρη στην Αθήνα, που ακούγεται ότι θα είναι στη δεύτερη Κυριακή, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει Κώστα Μπακογιάννη! Εξ ου και η άοσμη, άοκνη, άγευστη, επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα!

Λέτε αυτά τα πολιτικά μαγειρέματα να έγιναν σε εκείνο, το προ ολίγων ετών γεύμα;

Διόλου απίθανο, από τη στιγμή που στην πολιτική, όσα σχεδιάζονται, ο λαός τα μαθαίνει τελευταίος και γι΄ αυτό στη συνέχεια αναθεματίζει τις επιλογές του!!

Το “ειρηνικό” Ισλάμ…

Πλημμύρισε η Θεσσαλονίκη την Κυριακή το μεσημέρι, στη βόλτα των Θεσσαλονικέων στο κέντρο της Πόλης, από χαρτάκια της Μουσουλμανικής Κοινότητας Ελλάδος Αχμαντίγια! Με το περιεχόμενο των οποίων μας ενημερώνουν πως το “καλό Ισλάμ” είναι υπέρ της ειρήνης και καταδικάζει κάθε μορφή τρομοκρατίας και μίσους, καθώς και κάθε μορφή ασέβειας σε κάθε τι διαφορετικό (θρησκεία;;)!

Δεν γνωρίζω ποιος χρηματοδότης (μπορεί κι ο Σόρος) κρύβεται πίσω από αυτήν την προσπάθεια, που θέλει να εμφανίσει ως ειρηνικό το Ισλάμ! Επιλέγοντας την Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει στους κατοίκους της τις αγαθές (;;;) προθέσεις του Ισλάμ! Στη Θεσσαλονίκη που η ΝΤΠ θέλει να μετατρέψει σε πολυπολιτισμική πρωτεύουσα!

Έτσι, προσπαθούν να μεταβάλλουν μια αμιγώς Ορθόδοξη Κοινωνία, διά της “βίας” και με την συνεισφορά των άθεων κυβερνώντων προδοτών, σε πολυπολιτισμική της πανθρησκείας!!

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ