Ένστολος Έλληνας Αξιωματικός σε μνημόσυνο για τον Σαδίκ στη Θράκη…

Έγραφα προχθές, πως η εποχή που ζούμε χαρακτηρίζεται ως ηλεκτρονική! Όλα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτήν την ραγδαία ηλεκτρονική εξέλιξη, τότε είναι απών από τις κοσμογονικές εξελίξεις που συντελούνται στον Πλανήτη Γη! Το ίδιο συμβαίνει και στην πληροφόρηση! Από τη στιγμή που μέρος των πολιτών – μικρό και κάθε μέρα που περνάει μικρότερο – ενημερώνεται από τα δημοσιογραφικά Μέσα (εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεόραση) τα οποία ανήκουν σε επιχειρηματίες, των οποίων τα συμφέροντα είναι συνυφασμένα με κάποιο από τα κόμματα της Εξουσίας, κι έτσι οι ειδήσεις είναι εξόχως φιλτραρισμένες για να διαμορφώνουν και να καθοδηγούν την κοινή γνώμη σε λάθος κατεύθυνση και σε λάθος αποτέλεσμα!

Είπα όμως παραπάνω, ότι ζούμε στην ηλεκτρονική εποχή! Την εποχή του διαδικτύου, που σχεδόν το σύνολο της νεολαίας, αλλά και μεγάλο μέρος ώριμων πολιτών ενημερώνεται από αυτό, το προς το παρόν ελεύθερο Μέσο πληροφόρησης! Που δεν μπορούν να το φιμώσουν, αλλά προσπαθούν να το μπασταρδέψουν δημιουργώντας τα παραπάνω εξουσιαζόμενα Μέσα και ηλεκτρονικές σελίδες πληροφόρησης! Μη αγγίζοντας ωστόσο, την πραγματική πληροφορία που όντως καίει, για να μην περάσει στο σύνολο των πολιτών!

Οφείλουμε λοιπόν όλοι, να αναζητούμε αυτές τις πληροφορίες που μας “κρύβουν” επιμελώς τα εξουσιαζόμενα Μέσα πληροφόρησης!

Μια τέτοια συνταρακτική είδηση λοιπόν ανακάλυψα στην διαδικτυακή πλατφόρμα (με μεταφράσεις και νέα των τουρκικών εφημερίδων και ιστοσελίδων που αφορούν την Ελλάδα) TourkikaNea.gr,  στις 26 Ιουλίου 2019:

«Άκρα του τάφου σιωπή¨ για τον ένστολο μουσουλμάνο αξιωματικό που πήγε να ¨προσκυνήσει¨ τον τάφο του Σαδίκ…

Το DEB εδώ και χρόνια προαναγγέλλει και οργανώνει το μνημόσυνο για τον θανόντα ηγέτη του τον Σαδίκ Αχμέτ… Άλλωστε, το ότι μετά από το νεκροταφείο οι καλεσμένοι μετέβησαν στα κεντρικά γραφεία του DEB δείχνει το ποιος οργανώνει τα πάντα… Πρόκειται δηλαδή, για μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τους καλεσμένους που έρχονται αλλά και από τις ομιλίες που γίνονται εδώ και χρόνια…

Εφέτος. όμως είχαμε κι ένα νέο, απίστευτο γεγονός που ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστεί με την δέουσα σοβαρότητα. Έλληνας υπήκοος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που υπηρετεί ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, παρευρέθη στην ανθελληνική αυτή τελετή, και μάλιστα …εν στολή!

Δηλαδή, ένα άτομο που η ελληνική πατρίδα τον εμπιστεύτηκε ως αξιωματικό, τον πληρώνει ως τέτοιο και τον μετέθεσε στο σπίτι του, ανταποδίδει με μία τέτοια πρόκληση. Γιατί πρόκειται περί πρόκλησης: η εκδήλωση είχε καθαρά πολιτικό – ανθελληνικό χαρακτήρα! Άλλωστε στο Ισλάμ δεν υπάρχει καν η έννοια του μνημόσυνου, κι επέλεξε να παραστεί με την στολή του ελληνικού στρατεύματος!

Ρωτάμε λοιπόν τον ταξίαρχο κ. Ιωάννη Μπόγδο (σε μονάδα του οποίου υπηρετεί ο συγκεκριμένος δόκιμος αξιωματικός), αλλά και τον αρχηγό ΓΕΣ  κ Καμπά.

Επιτρέπεται ένστολος αξιωματικός να πηγαίνει σε πολιτικές συγκεντρώσεις;

Αν πήγαινε κάποιος ένστολος έφεδρος αξιωματικός  π.χ. σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής δεν θα τιμωρούνταν; Τώρα; Δεν πρέπει να τιμωρηθεί;

Αντιληφθήκαμε επίσης, πως το άγχος κάποιων ένστολων ήταν μη τυχόν μαθευτεί!

Δηλαδή, το πρόβλημα τους δεν ήταν τόσο η πράξη, όσο να μην μαθευτεί…

Αλήθεια,  περιμένουν κάποιοι πως αν κληθούμε να πολεμήσουμε θα δεχτούμε να πάρουμε διαταγές από αυτόν;

Ο οποίος, για άγνωστο σε εμάς λόγο, έσβησε και τον λογαριασμό του στο Facebook;


Και πηγαίνοντας το ακόμη πιο πέρα και μιλώντας καθαρά υποθετικά και άσχετα με αυτό το περιστατικό…

Επιτρέπεται ένας Έλληνας αξιωματικός να αναρτά τουρκικές σημαίες και να γιορτάζει την 30η Αυγούστου; Διότι με την λογική κάποιων εκεί οδηγούμαστε»!

Στους αποδέκτες των παραπάνω ερωτημάτων, που θέτει το πολύ αξιόλογο ιστολόγιο, θα θέλαμε να συμπεριλάβουμε επίσης, τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή, αλλά ακόμη – ακόμη και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Εκτός και εάν η Θράκη είναι πολύ μακρυά γι΄ αυτούς και δεν φτάνουν οι ειδήσεις και τα γεγονότα που συντελούνται εκεί, μέχρι την Αθήνα!!

Νέες ταυτότητες ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας”;

Είναι πανθομολογούμενο, πως η εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που δουλικά υπέγραψε ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς και για την οποία δεσμεύεται, ότι θα σεβαστεί και θα τηρήσει ο νυν Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθημερινά παραβιάζεται από την Σκοπιανή κυβέρνηση!

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό, την δημόσια τοποθέτηση της ελληνικής κυβέρνησης, για το αν η ως άνω φωτογραφία σκοπιανής ταυτότητας – που μας έστειλε αξιόπιστη πηγή μας – είναι πραγματική. Γιατί, αν είναι πραγματική, ε… τότε έχουμε πολύ σοβαρό ζήτημα! Αφού, η ως άνω σκοπιανή ταυτότητα, που μεγαλοπρεπώς φέρει το όνομα “Δημοκρατία της Μακεδονίας”, φέρει και ως ημερομηνία έκδοσης την 13η Ιουνίου 2019 (ένα χρόνο δηλαδή, μετά τη σύναψη της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου Τσίπρας και Ζάεφ αναγνώρισαν τα Σκόπια ως “Βόρεια Μακεδονία”), και ημερομηνία λήξεως την 12η Ιουνίου 2029!

Αναμένουμε απαντήσεις!!

Η Ελλάς πριμοδοτεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων;

Στην Φλώρινα και στο χωριό Μελίτη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 20 Ιουλίου έφτασαν εκατοντάδες Σκοπιανοί για να γιορτάσουν την επανάσταση του Ίλιντεν στην Ελλάδα. Σε βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα ομάδα σε κοινωνικό δίκτυο, οι Σκοπιανοί διασκεδάζουν και γιορτάζουν με αλυτρωτικά τραγούδια.

Και βέβαια, όσοι στην Ελλάδα υπερασπίστηκαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημείωναν ότι με την υπογραφή της σταματούν αυτόματα οι αλυτρωτικές επιδιώξεις των γειτόνων μας.

Εδώ λοιπόν βρίσκεται το εγκληματικό και παράδοξο! Που δεν είναι, αν σέβονται και αν τηρούν την εμετική Συμφωνία των Πρεσπών οι γείτονες Σκοπιανοί! Αλλά, αν την τηρεί η ελληνική Πολιτεία στο σύνολό της! Γιατί αντιλαμβανόμεθα, ότι η ελληνική πλευρά, δεν είναι δυνατόν να πριμοδοτεί τον αλυτρωτισμό των Σκοπιανών, παραβιάζοντας η ίδια αυτήν την κατάπτυστη Συμφωνία!

Αφού ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φλώρινας Στέφανος Μπίρος με εντολή του Περιφερειάρχη, χρηματοδότησε την συγκεκριμένη εκδήλωση, όπου χόρευαν και τραγουδούσαν αλυτρωτικά τραγούδια!

Όταν με την απόφαση Α/Α 2835 – 10 Ιουλίου 2019, με αριθμό πρωτοκόλλου 113383 αποφασίστηκε:

«Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης συνολικού ύψους επτακόσια ευρώ (700,00 €) για την πληρωµή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων των παρακάτω KAE του οικονομικού έτους 2019 για την συνδιοργάνωση της Π.Ε. Φλώρινας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του πνευματικού µμορφωτικού συλλόγου Μελίτης στις 19 & 20 Ιουλίου 2019»!

(Το θέμα αντλήσαμε από το ιστολόγιο www.viadiplomacy.gr)!

Θα μας απαντήσει η κυβέρνηση της ΝΔ; Θα μας απαντήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης; Έχουν γνώση και άποψη περί του θέματος;

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ