«Το πατήσαμε, το σκίσαμε, αλλά δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε» – Ρεσιτάλ πιλότου στην πτήση Σαντορίνη-Αθήνα:

Απίθανος πιλότος μίλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στους επιβάτες για την προσπάθεια που έγινε να καλυφθεί η μεγάλη καθυστέρηση στην πτήση προς Αθήνα.

Όταν οι πιλότοι παίρνουν το μικρόφωνο και κάνουν τις καθιερωμένες ανακοινώσεις στους επιβάτες, είτε κανείς δεν δίνει σημασία, είτε και να θέλει, δεν μπορεί να βγάλει νόημα, καθώς οι περισσότεροι το έχουν κολλημένο στο στόμα τους με αποτέλεσμα να ακούγονται καθαρά.

Αυτός όμως που ήταν στην πτήση από την Σαντορίνη προς την Αθήνα, δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, αλλά με τον τρόπο με τον οποίο μιλούσε, έχει γίνει viral, γνωρίζοντας την αποθέωση στα social media.Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις αναρτήσεις, υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση λόγω ενός προβλήματος που υπήρξε με τον κλιματισμό. Όταν το αεροπλάνο τελικά ξεκίνησε ο πιλότος έκανε οτι μπορούσε για να καλύψει μέρος του χαμένου εδάφους και πλησιάζοντας προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε την παρακάτω ανακοίνωση…«… να μειώσουμε την καθυστέρηση. Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα».

Αν πατήσετε τα σχόλια θα δείτε πως όλα είναι αποθεωτικά για τον συγκεκριμένο τύπο, ενώ κάποιοι που έχουν ξαναταξιδέψει μαζί του στο παρελθόν, αναφέρουν πως συνηθίζει να μιλάει έτσι…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με McGregor: Ανέβασε video από πολύ προσωπικές στιγμές με την σύζυγό του (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Έλενα Καμπέρη μας δείχνει τα… οπίσθιά της στο instagram – Πάρε υπογλώσσια! (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...