Το ρολόι της Καρολάιν «κλειδί» για την λύση της υπόθεσης – Αποκλείεται το σενάριο της ληστείας

Το βιομετρικό ρολόι – κινητό που είχε στο χέρι της η 20χρονη Καρολάιν είναι αυτό που έδωσε νέα τροπή στις έρευνες για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το Open, όταν οι αξιωματικοί της Αστυνομίας έλεγξαν το smart watch, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει παλμούς της κοπέλας σε διαφορετικές ώρες από αυτές που είπε ο σύζυγος και μοναδικός μάρτυρας ότι δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι ώρες αυτές δεν μπορούσαν να συμπίπτουν με όσα γίνονταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Ένταλμα σύλληψης σε λίγη ώρα

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο 32χρονος κλήθηκε επειγόντως στη ΓΑΔΑ για περαιτέρω εξηγήσεις. Μάλιστα ο πιλότος ενώ βρισκόταν στο μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο μεταφέρθηκε με ελικόπτερο εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει, προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Κλιμάκιο της αστυνομίας παραλαμβάνει τον πιλότο απο την Αλόννησο

Τα νέα στοιχεία

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ έχουν μπει και άλλα στοιχεία που φαίνεται να έρχονται σε αντιδιαστολή με όσα έχει καταθέσει ο πιλότος. Ταυτόχρονα, οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, φαίνεται ότι είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.


Ο 32χρονος έχει δώσει πάνω από δέκα συμπληρωματικές καταθέσεις στις Αρχές, ωστόσο το γεγονός ότι κλήθηκε εσπευσμένα για νέα κατάθεση και μάλιστα την ημέρα του μνημοσύνου δείχνει ότι αναμένονται γρήγορα εξελίξεις.

«Υπάρχουν πάρα πολλά κενά»

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής κ. Καλλιακμάνης τόνισε ότι η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επεσήμανε, επίσης, ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Στο αν θα υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν.

«Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες… Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ.»

Τέλος, για το αν έχουν ανοίξει τα στόματα απάντησε: «Δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν»