Το τρένο για τη Δράμα περνάει από τη… ζούγκλα – Εικόνες εγκατάλειψης στο δίκτυο του ΟΣΕ

Ένα ακόμη βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται η τραγική κατάσταση παραμέλησης του σιδηροδρομικού δικτύου ανέβασε στο Facebook ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας.

Στο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο καταγράφει τη διαδρομή που εκτελεί το τρένο για τη Δράμα το οποίο περνά μέσα από μια… «ζούγκλα». Όπως διακρίνεται στο βίντεο οι γραμμές είναι γεμάτες αγριόχορτα και τα κλαδιά των δέντρων εκατέρωθεν εμποδίζουν την ορατότητα των μηχανοδηγών.

Διαβάστε περισσότεραΟ Κώστας Γενηδούνιας σχολιάζει δηκτικά πως «αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει». Και προσθέτει «αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ, γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή αυτή δίνεται ως «λειτουργική»;

Ο ίδιος εξηγεί ότι «το video είναι σε περιοχή πριν την Δράμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά, «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

Όλη η ανάρτηση

«2/7/2023. #train_drivers_job_Greece. Αν μείνεις κάπου ανάμεσα με αμηχανία, ούτε ελικόπτερο δεν σε βρίσκει. Αγαπάμε Διοίκηση ΟΣΕ, γιατί μας προσέχει. 3 απολαυστικά λεπτά απόσπασμα μοναδικό. Έρευνα θα διαταχθεί γιατί η γραμμή  αυτή δίνεται ως «λειτουργική»; Το video είναι σε περιοχή ΠΡΙΝ την Δραμα. Σε γραμμή δηλαδή που λειτουργούσε στις 28/2/23. Κατά τα λοιπά, «γίνονται εντατικές εργασίες» στην περιοχή αυτή. Όταν 4 χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί τα πάντα στην τύχη τους, αυτά είναι τα αποτελέσματα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...