«Το Βήμα» απέλυσε τον γιο του 53χρονου βιαστή: Η σοκαριστική ανάρτηση για τον πατέρα του και το ξέσπασμα





Ηλίας Μίχος: Ο γιος του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στον Κολωνό, αναφέρει μέσα από ανάρτησή του στα social media πως απολύθηκε από τη δουλειά του.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Μίχος πριν από λίγες ώρες προχώρησε σε μία ανάρτησή του στο Facebook, όπου και αναφέρει πως λόγω της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται ο πατέρας του, απολύθηκε από την εφημερίδα «Το Βήμα».

Ηλίας Μίχος: Η ανάρτηση του γιου του μετά την απόλυσή του

Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε: «Οι φρικτές και κτηνώδεις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο πατέρας μου δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου. Όμως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη;



Διαβάστε περισσότερα



Οι περισσότεροι φαίνεται πως την υιοθετούν. Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, η διεύθυνση της εφημερίδας «Το Βήμα» με απέλυσε. Με ταύτισαν με όσα κατηγορείται ο πατέρας μου. Είμαι πολύ περήφανος που για δύο χρόνια ήμουν διπλωματικός συντάκτης του «Βήματος». Ήταν σπουδαία εμπειρία• την πέτυχα και την έζησα με τη δουλειά μου. Και είμαι περήφανος για αυτό! Αν υπάρχουν κτήνη που κάνουν όσα ακούμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες, φροντίστε να μη γίνεστε και εσείς κτήνη «σκοτώνοντας», απειλώντας ή καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Ηλίας Μίχος γιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...