Τούμπα όλα: O «σκληρός» Μπαγκλαντεσιανός τα αλλάζει όλα και ρίχνει στάχτη στα μάτια των Αρχών

Ισχυρίζεται ότι δεν είχαν σεξουαλική επαφή και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη με την δολοφονία της 27χρονης στην Κω. Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκεται από τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης o 32χρονος από το Μπαγκλαντές o οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια που εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής. 

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο αλλοδαπός άλλαξε την κατάθεσή του και ισχυρίζεται ότι δεν είχαν σεξουαλική επαφή και πως παρέδωσε την κοπέλα στον σύντροφό της.

Ο 32χρονος αρνείται τα πάντα και δηλώνει πως δεν έχει κάνει τίποτα.

Την ώρα που η 27χρονη ήταν στο σπίτι του 32χρονου, εκεί βρισκόταν και ο συγκάτοικός του με καταγωγή από το Πακιστάν.  Επιμένει ότι δεν είδε την κοπέλα στο σπίτι με τον φίλο και συγκάτοικο, ούτε άκουσε τίποτα, γιατί ήταν σε άλλο δωμάτιο.

Όμως, ισχυρίζεται σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι είδε αργότερα τον 32χρονο να έρχεται στο σπίτι, περίπου μισή ώρα μετά τη συνάντηση που είχε υποτίθεται με την Αναστάζια στο σπίτι και από εκεί κατάλαβε ότι κάτι συνέβη, διότι εμφανιζόταν αναστατωμένος. Επίσης ο συγκάτοικος του 32χρονου λέει ότι δεν ήξερε πως είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει για την Ιταλία.Δολοφονία 27χρονης στην Κω: “Δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός” λέει ο Κατερινόπουλος

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος ταξίαρχος εν αποστρατεία και ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της ελληνικής ιατροδικαστικής εταιρείας μίλησαν το πρωί της Τετάρτης στο MEGA σχετικά με την υπόθεση.

«Μου κάνει εντύπωση η κατηγορία της αρπαγής, αφού η ίδια έχει πάει στο σπίτι με την θέλησή της», σχολίασε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Και συμπλήρωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος: «Το θέμα εδώ είναι πού έγινε το μοιραίο, στο πρώτο ή στο δεύτερο σπίτι. Αλλά όπου και να έγινε η μεταφορά του πτώματος ακόμα και 100 μέτρα, είναι απίθανο να μεταφέρθηκε από το ένα σπίτι στο άλλο από ένα άτομο μόνο. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι».

«Εδώ θα μιλήσουν τα στοιχεία και τα τηλέφωνα. Είναι σημαντική η αυτοψία του χώρου που βρέθηκε και οι πτωματικές υποστάσεις», τόνισε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Ο Γρηγόρης Λέων συμφώνησε με τον κ. Κατερινόπουλο ότι σημαντικά συμπεράσματα μπορεί να εξαχθούν από την αυτοψία και τις πτωματικές υποστάσεις.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν μιλάμε για ανεύρεση σωρού μετά από μέρες μιλάμε για αλλοίωση στοιχείων. Όμως, από την εμπειρία θα σας έλεγα, ότι θα έχουμε στοιχεία κυρίως από τον εργαστηριακό έλεγχο. Επίσης από τις τοξικολογικές εξετάσεις μπορεί να δοθούν απαντήσεις γιατί μπορεί να μην υπάρχουν έντονα σημάδια βίας».

Σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις ανέφερε ο κ. Λέων ότι ένα άψυχο σώμα δεν απεκκρίνει τις ουσίες που έχουν καταναλωθεί κι έτσι οποιαδήποτε ουσία πιθανόν να έχει ληφθεί οι ανάλογες εξετάσεις θα το δείξουν.

Ο κ. Λέων ερωτώμενος εάν είναι σωστή απόφαση να μεταφερθεί η σορός της άτυχης κοπέλας, προκειμένου να ταφεί στην πατρίδα της απάντησε ότι από την στιγμή που έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητοι έλεγχοι, τότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Καταλήγοντας ο Θανάσης Κατερινόπουλος εκτίμησε «δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης, μην απορήσετε αν δούμε και εκπλήξεις στην πορεία των ερευνών».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...