Στις 14 Ιουλίου του 2009, ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης και η επίσης τραγουδίστρια και αγαπημένη του Κέλλυ Κελεκίδου, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας, ένα μήνα πριν τη γέννηση του γιου τους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Πουνέντη.

Στον γάμο του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου καλεσμένοι ήταν μόνο στενοί φίλοι και οι οικογένειες του ζευγαριού, ενώ Κουρκούλης και Κελεκίδου έφθασαν με μισή ώρα καθυστέρηση. Κατά την είσοδό του στο Δημαρχείο ο Νίκος Κουρκούλης δεν έκρυψε την συγκίνησή του και όλη τη ώρα χάιδευε στοργικά την φουσκωμένη κοιλίτσα της Κέλλυς Κελεκίδου.

Διαβάστε περισσότερα

Η Κέλλυ Κελεκίδου, επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, φόρεμα λόγω εγκυμοσύνης, το οποίο είχε την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή, Παντελή Μήτσου ενώ στα λευκά ήταν ντυμένος και ο Νίκος Κουρκούλης, ώστε να είναι ασορτί με την εγκυμονούσα αλλά πολύ εντυπωσιακή νύφη!

Λίγα χρόνια μετά δημοσιεύματα ήθελαν τις σχέσεις της Ελένης Μενεγάκη και του ζευγαριού να είναι… όχι και τόσο καλές, ενώ εξίσου άσχημες ήταν και οι σχέσεις της παρουσιάστριας με μια ακόμη πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Τι συνέβη με τους κουμπάρους της Ελένης

Συγκεκριμένα, περιοδικό είχε δημοσιεύσει άρθρο στο οποίο ανέφερε πως το ζευγάρι των τραγουδιστών, αν και είχε πολύ καλές σχέσεις με την Ελένη Μενεγάκη, δεν ενέκρινε την απόφαση της να χωρίσει τον Γιάννη Λάτσιο και να είναι μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο.


«Ο Νίκος και η Κέλλυ πιστεύουν στο θεσμό του γάμου και της οικογενείας. Γι’ αυτό, άλλωστε, είχαν επιλέξει και για κουμπάρα τους την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είχε δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια με τον Γιάννη Λάτσιο. Η απόφασή της να χωρίσει ήταν κάτι που τόσο ο Νίκος όσο και η Κέλλυ δεν θα ήθελαν να έχει πραγματοποιήσει. Αυτή η αλλαγή της στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη μετέπειτα συμπεριφορά της, δημιούργησε μια απόσταση στις σχέσεις τους», ανέφερε τότε άτομο του στενού φιλικού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας.


Φωτιά στα δημοσιεύματα και τις φήμες αυτές είχε βάλει και το γεγονός πως η Ελένη δεν είχε παρευρεθεί στην βάπτιση της κόρης του Κούρκουλου και της Κελεκίδου.

 

Τι συνέβη με Ελένη Μενεγάκη, Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου

 

Το 2016 το ζευγάρι πραγματοποίησε την βάπτιση της μικρής και σύμφωνα με – τότε -δημοσίευμα της εφημερίδας «Freddo», η παρουσιάστρια είχε λάβει το προσκλητήριο της βάπτισης, αλλά ήταν στην Άνδρο για διακοπές, αφιερώνοντας χρόνο στην οικογένεια και τα παιδιά της και δεν κατάφερε να βρεθεί στο μυστήριο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές, σχετικά με τις σχέσεις των δύο πλευρών. Ωστόσο το ζευγάρι ήταν απόλυτα ευτυχισμένο την βραδιά της βάφτισης και οι καλεσμένοι τους έδειχναν πόσο καλά πέρασαν μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Διεθνώς ρεζίλι με την καταγγελία τουρίστριας για τα καβουροπόδαρα 600€ στη Μύκονο (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πλούσιο πρωινό, πισίνα, θέα, μποστάνι: Αuτο είναι το ξενοδοχείο των Σταυροπούλου – Χατζηπαναγιώτη στην Μάνη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος για τη φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή που πατάει τον σκύλο στην εκπομπή της!