Τραγική αποκάλυψη για τις δίδυμες και την ξαδέρφη τους – «Αναγνωρίστηκαν από κολιέ και βραχιόλια της βάπτισης»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας για τις τρεις κοπέλες από το Καστράκι Καλαμπάκας, που έχασαν την ζωή τους στο μοιραίο δυστύχημα των Τεμπών. Παράλληλα, μία ανάρτησή του στα social media φίλος του πατέρα της Ελπίδας που σκοτώθηκε στα Τέμπη, ξεσπά για την κριτική που δέχεται τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τα όσα υποστήριξε για τη βοήθεια που θα λάβουν οι συγγενείς των θυμάτων από το κράτος

Όπως είπε, οι δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους ξαδέλφη αναγνωρίστηκαν από τρία κολιέ και βραχιόλια που τους είχε κάνει δώρο η οικογένεια του μικρού κοριτσιού που είχαν βαφτίσει λίγες μέρες πριν από το τραγικό δυστύχημα.Διαβάστε περισσότερα

Σχολιάζοντας τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τα Τέμπη, ο γνωστός ποινικολόγος είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ: «Σιγά σιγά αρχίζω και συναντώ τους συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι επέλεξαν εμένα και τους συνεργάτες μου. Ούτε ένας δε μου έχει θέσει ακόμη θέμα αποζημίωσης. Ούτε ένας δεν έχει πει τίποτα. Εκείνο που λένε όλοι είναι “γιατί” και “πώς θα ζήσουμε από δω και πέρα”».

Υπογράμμισε δε πως, ναι μεν η διευκόλυνση της ζωής με μέτρα στήριξης είναι σημαντική, ωστόσο, οι οικογένειες από εδώ και πέρα θα ζήσουν για όλη τους τη ζωή ένα δράμα.

«Πώς θα ζήσουν; Θα βλέπουν φωτογραφίες;. Oι μισές από τις οικoγένειες που εκπροσωπώ δεν είχαν σώματα των ανθρώπων τους για να θάψουν».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...