Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: 39χρονος κατέγραψε καρέ καρέ τον φρικτό θάνατό του ενώ έκανε zipline

Σοκάρει βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, όπου άνδρας στη Βραζιλία καταγράφει την ώρα που κάνει zipline, με το στιγμιότυπο να διακόπτεται απότομα καθώς ο 39χρονος έπεσε με δύναμη στο έδαφος, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Συγκεκριμένα στο σχετικό βίντεο καταγράφεται καρέ καρέ ο 39χρονος Σέρτζιο Μουρίλο Λίμα ντε Σαντάνα που είναι ενθουσιασμένος με την έναρξη της εναέριας βόλτας του.

Βραζιλία

Βραζιλία: Σοκάρει ο βίντεο που κατέγραψε ο 39χρονος


Διαβάστε περισσότερα

Περίπου 30 δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, το zipline κατέρρευσε με αποτέλεσμα ο άτυχος 39χρονος να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα. Την μοιραία διαδρομή κατέγραφε και η σύντροφος του άτυχου άνδρα αποτυπώνοντας τη στιγμή που έσπασε το zipline.

Σύμφωνα με την New York Post ο 39χρονος ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την πτώση του. Κατά πληροφορίες, δε, ο τελευταίος έλεγχος στο zipline που χρησιμοποίησε ο 39χρονος, είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Μετά το δυστύχημα οι αρχές της περιφέρειας Αρακάτι της Βραζιλίας απαγόρευσαν τη χρήση όλων των ziplines στην περιοχή που είναι ένα από τα τουριστικά θέρετρα της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νίκος Κοκλώνης – Φωτογραφίες που θα ήθελε να κάψει

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 50 ετών με κορμί 20άρας – Δείτε πως είναι σήμερα η Ζώζα Μεταξά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...