Τραγικός θάνατος στην παραλία για τρεις ανθρώπους, αφού κατολίσθηση βράχων τους καταπλάκωσε! Διαβάστε αναλυτικά πώς έγινε η τραγωδία!

Τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο σε παραλία της Εντσινίτας στην Καλιφόρνια, έπειτα από κατολίσθηση και συνακόλουθη πτώση βράχων που τους καταπλάκωσε σε διάσημο τουριστικό θέρετρο των ΗΠΑ.

Διαβάστε περισσότερα


Ενα άτομο έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ άλλοι δύο ξεψύχησαν κατά τη μεταγωγή τους στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από τις Αρχές της αμερικανικής πόλης. Δυο ακόμη άνθρωποι ανασύρθηκαν από τους σορούς των βράχων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

Η κατολίσθηση στον βράχο συνέβη την Παρασκευή με τους πυροσβέστες να ειδοποιούνται κατά τις 3 το μεσημέρι. «Είμαστε συντετριμμένοι από την σημερινή τραγωδία και οι καρδιές μας βρίσκονται με τα θύματα και τις οικογένειές τους» δηλώνει η δήμαρχος της Εντσιτίτας Κάθριν Μπλάσκπιρ. «Είμαστε κοντά τους για να βοηθήσουμε με κάθε πιθανό τρόπο. Οι μηχανικοί και η υπηρεσία δημόσιας ασφαλείας του δήμου εργάζονται ώστε να εξακριβώσουν τα αίτια της κατολίσθησης.

iefimerida.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ