Ο οδηγός της Rolls-Royce που προκάλεσε το ατύχημα εγκατέλειψε το σημείο που συνέβη και τον αναζητά η αστυνομία.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα τρακάρισμα πολλών χιλιάδων ευρώ, αφού η συνολική αξία των εμπλεκόμενων οχημάτων ανέρχεται σε σχεδόν 453.000 ευρώ. 

Συγκεκριμένα ο οδηγός μιας Rolls-Royce αξίας 250.000 λιρών (σχεδόν 276.000 ευρώ) τράκαρε με μια Lamborghini αξίας 160.000 λιρών (σχεδόν 177.000 ευρώ) η οποία επίσης συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο.


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “The Bachelor“ – Επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι η Αντελίνα. Πόσο παραμύθι ακόμη;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Η τιμωρία της Ορφανίδου και ο παίκτης του πήρε το βέτο Η κάμερα έχει καταγράψει την στιγμή που η Rolls-Royce χτύπησε το πίσω μέρος μιας κόκκινης Lamborghini στο Walsal, West Midlands.

Όπως φαίνεται, η Rolls-Royce μπήκε ανάμεσα στην Lamborghini και σε διερχόμενο αυτοκίνητο, προσπαθώντας μάλλον να κάνει προσπέραση.

Στις εικόνες του ατυχήματος, που αργότερα κοινοποιήθηκαν από την αστυνομία του West Midlands στα κοινωνικά μέσα, φαίνονται οι ζημιές που έπαθαν τα δυο πολυτελή αυτοκίνητα, οι οποίες είναι μεγάλες.

Το βίντεο έγινε viral στα social media και αξίζει να σημειωθεί πως ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα, αυτός με την Rolls-Royce δηλαδή, έφυγε από το σημείο εκείνο και η αστυνομία τον αναζητά.

 
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ