Τροχαίο με θύμα 21χρονη φοιτήτρια – «Όσα ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος προσβάλλουν την κοινή λογική»

«Προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτηρίζει ο δικηγόρος Νίκος Ρουσσόπουλος όλα όσα ισχυρίζεται ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυμάτισε βαρύτατα και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Το δικηγορικό γραφείο του κ. Ρουσσόπουλου, αναλαμβάνει την υποστήριξη κατηγορίας της 21χρονης Χανιώτισσας φοιτήτριας.

Σχολιάζοντας ο κ. Ρουσσόπουλος στο flahsnews τους ισχυρισμούς του 26χρονου οδηγού, δήλωσε:Διαβάστε περισσότερα

«Όλα όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Ο συγκεκριμένος έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να αποφύγει την ταυτοποίησή του. Δεν υπάρχει μεταμέλεια και δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και αυτά τα οποία προκλητικά ισχυρίζεται θεωρώ ότι τουλάχιστον προσβάλλουν την κοινή λογική. Ένας άνθρωπος που πραγματικά μετανιώνει για την πράξη του παραμένει στο συμβάν, κοιτά να βοηθήσει όσο μπορεί και όπως μπορεί και όχι να κάνει ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά του προκειμένου να εξαφανιστεί. Μόνο όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει διαφυγή γι’ αυτόν, εμφανίστηκε και δήλωσε μετανιωμένος».

Την Τρίτη ο κ. Ρουσσόπουλος με την οικογένεια αναμένεται να πάνε στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση στήριξης κατηγορίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...