Μην τον πλησιάσετε και μην του μιλήσετε

Εκατοντάδες είναι οι μαρτυρίες που έχουν φτάσει στη Γραμμή Ζωής για τον ταλαιπωρημένο και τρομαγμένο Θύμιο Μπουγά, ο οποίος έχει εντοπιστεί να περιφέρεται στον Πειραιά, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από όσους του έκαναν σκληρό bullying στον Πύργο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Silver Alert Γεράσιμο Κουρούκλη, ο Θύμιος είναι σε κατάσταση αστεγίας και επετείας. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να του μιλήσει, ο Θύμιος τρέχει και εξαφανίζεται πανικόβλητος.

Διαβάστε περισσότερα


Σε περίπτωση που κάποιος τον δει να περιφέρεται ή να ζητιανεύει, παρακαλείται να μην του μιλήσει και να μην τον πλησιάσει, αλλά να καλέσει αμέσως στη Γραμμή Ζωής 10-65 και να δώσει το στίγμα της τοποθεσίας. Ο κ. Κουρούκλης συμβουλεύει να παραμείνετε σε απόσταση και να τον παρακολουθήσετε διακριτικά. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσετε τους εθελοντές και την αστυνομία να φτάσουν στα ίχνη του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Φούντωσαν» στο MEGA – Ρεπορτάζ από παραλία με πλάνα μόνο από κοπέλες με στρινγκ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά – Πίστευε ότι ήταν βάρος και αυτοπυροβολήθηκε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μέμος Μπεγνής: «Το ότι κόβονται από σήριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική»