Τρομερή παίκτρια στο Deal άφησε άφωνο το Φερεντίνο: «Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στον πέμπτο γύρο 60.000 ευρώ»

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο σημερινό επεισόδιο(13/12), με την Αθηνά να κάνει στο τέλος ένα πολύ καλό deal με τον τραπεζίτη.

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι συνέβη απόψε(13/12) στο Deal με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο. Η αποψινή παίκτρια ήταν η Αθηνά, η οποία είναι λογίστρια και και ήθελε με τα χρήματα που θα κέρδιζε να φτιάξει μια εφαρμογή στον τομέα της.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε ότι υπήρχε διπλό εξηντάρι και το παιχνίδι τότε άρχισε. Η Αθηνά έβγαλε σερί κόκκινα ποσά και ο τραπεζίτης ξεκίνησε να αγχώνεται και να ανεβάζει τις προσφορές μαζί και την αδρεναλίνη στο στούντιο. Ο Χρήστος Φερεντίνος έπαθε πλάκα και φώναζε: «Είναι η πρώτη φορά, που βλέπουμε κάτι τέτοιο στο Deal στη μέση του πέμπτου γύρου να υπάρχουν τα δύο εξηντάρια» ενώ παρακάτω αναφώνησε: «Απίστευτο… Δεν έχει ξαναγίνει αυτό».

Διαβάστε περισσότερα

Ωστόσο στο πιο κρίσιμο σημείο έφυγε το πρώτο εξηντάρι κι η Αθηνά αποφάσισε να δεχθεί την προσφορά του τραπεζίτη με τις 14.000 ευρώ. Από ότι φάνηκε, έπραξε ορθά γιατί το κουτί που άνοιξε απέναντι περιείχε και το δεύτερο εξηντάρι, ενώ το δικό της κουτί είχε τα 500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...