«Μόνο το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραμένει σταθερό στη δέσμευση ότι εκείνοι που ζημίωσαν την πατρίδα για προσωπικό όφελος θα συναντήσουν τη Δικαιοσύνη. Γι» αυτό και προσπαθούν ασταμάτητα να μας εξαφανίσουν δημοσκοπικά και πολιτικά.

Από όποια παράταξη και αν προέρχονται και όσους νόμους και αν ψηφίσουν, όσο βρισκόμαστε στη Βουλή, όσοι πλούτισαν παράνομα δεν πρόκειται να ησυχάσουν» δήλωσε η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, σχετικά με την επαναφορά του αιτήματος που κατέθεσαν οι ΑΝΕΛ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης το Φεβρουάριο του 2018 για την ψήφιση Απλού Ερμηνευτικού Νόμου, «όπου θα διευκρινίζεται ότι η «δωροδοκία» και το «ξέπλυμα» είναι παράνομα για τους πολιτικούς αξιωματούχους. Η ΝΔ είχε ταχθεί ενάντια στο αίτημα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το παρέπεμψε στη Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου όμως η σχετική πρόταση απερρίφθη».


googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-gpt-ad-1539094710702-0»); });

«Όταν τους θυμίζουμε ότι ο ελληνικός λαός απαιτεί να δοθεί δικαιοσύνη, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν ακούει, εξυπηρετώντας προφανώς πολιτικές προεκλογικές μοιρασιές με τη ΝΔ, ενώ η σημερινή ηγεσία της ΝΔ παθαίνει παράκρουση.

Απέναντι σ» αυτές τις τακτικές οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε πάντοτε απέναντι, γι» αυτό και προσπαθούν μας βγάλουν από τη μέση. Δεν θα τους περάσει όμως, γιατί ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται πολύ καλά ποιοι αγωνίζονται και παλεύουν για την πατρίδα», καταλήγει η κ. Κόλλια-Τσαρουχά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση