Ένας τζιχαντιστής που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι φέρεται να πραγματοποίησε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας σε στρατιωτικό συγκρότημα στην ανατολική Συρία.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν από το ISIS δείχνουν τον βομβιστή με τα παιδιά του, καθώς προετοίμαζε να εκτελέσει την επίθεση.

Ο τρομοκράτης φαίνεται να μιλάει με το γιο και την κόρη του με ένα τουφέκι στην αγκαλιά του.

Parting: The image shows a young girl crying as she says goodbye to her terrorist father before he allegedly carried out a suicide bombing

Ο άντρας φαίνεται να σηκώνεται από την αναπηρική του καρέκλα και να κάνει μια χειρονομία με τον δείκτη του, η οποία έχει συσχετιστεί με το Ισλαμικό Κράτος τα τελευταία χρόνια.

Το αυτοκίνητο είναι φορτωμένο με εκρηκτικά και η επόμενη φωτογραφία δείχνει την περιοχή όπου ο άνθρωπος φέρεται να έχει ανατινάξει στην επίθεση αυτοκτονίας.

Terrorists: The man is seen being carried by two other fighters into a nearby vehicle


Δεν είναι γνωστό το πότε έγινε η επίθεση, αλλά οι εικόνες εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Deir Ezzor στην ανατολική Συρία, είναι μία από της τελευταίες περιοχές στις οποίες δραστηριοποιούνται οι μαχητές της ISIS.

ISIS: The terrorist then makes a hand gesture with his index finger which has become associated with Islamic State

Οι Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις επανέκτησαν την επαρχία από το ISIS το Νοέμβριο του περασμένου έτους, αφήνοντας ουσιαστικά τους μαχητές της αιχμάλωτους σε μικρούς θύλακες της περιοχής.

Το βίντεο είναι πιθανό να έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου όταν το ISIS ξεκίνησε μια επίθεση που στοχεύει σε αρκετές κυβερνητικά ελεγχόμενες περιοχές στο Deir Ezzor.

The propaganda claims that the man carried out a suicide bomb attack against Suyrian government fighters in Deir Ezzor

Η τρομοκρατική οργάνωση αναγκάστηκε να εισβάλει σε αρκετές μικρές πόλεις στην περιοχή και οι μαχητές του ISIS σκότωσαν περίπου 20 Σύριους στρατιώτες που δεν κέρδισαν εδάφη, σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Almas-Dar News.[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ