Πολλοί εκ των προνομιούχων της ζωής, που απολαμβάνουν της δυνατότητας να αγοράζουν hypercars, αποφασίζουν να τα κρατάνε κλειδωμένα σε ένα γκαράζ προκειμένου να διαφυλάξουν την επένδυσή τους. Όμως τα ονειρικά αυτοκίνητα έχουν εξελιχθεί ώστε να κάνουν ακριβώς αυτό: να εκπληρώνουν όνειρα. Κάτι που προϋποθέτει οδήγηση, όπως αποδεικνύει το παρακάτω video με την LaFerrari.

Διαβάστε περισσότερα


Σε αυτό παρακολουθούμε την ταχύτερη Ferrari παραγωγής όλων των εποχών να «βαράει» κόφτες, να πλαγιολισθαίνει, να χορεύει στο γρασίδι και να περνάει από υδάτινα περάσματα, ωσάν αγωνιστικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Βέβαια οι προδιαγραφές του αυτοκινήτου αφορούν οριακές καταστάσεις σε πίστα και γενικότερα καλοστρωμένο οδόστρωμα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον ιδιοκτήτη του κορυφαίου εκπροσώπου του Μαρανέλο να «μπερδέψει» την LaFerrari με crossover.

Θυμίζουμε ότι η πρέσβειρα του Cavallino Rampante κινείται από ένα υβριδικό σύνολο 963 ίππων, αποτελούμενο από τον λυσσαλέο V12 των 6.3 λίτρων και ηλεκτρικό μοτέρ, και μπορεί να ξεπεράσει τα 350 χλμ./ώρα τελικής, αφού πρώτα φτάσει στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 2.8 δλ. και τα 200 σε 6.9. Με την προϋπόθεση, πάντα, οι τροχοί να πατάνε σε άσφαλτο – κατά προτίμηση, εξαιρετικής ποιότητας. Καμία σχέση, δηλαδή, με τα παρακάτω πλάναΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ