Ο Ροντερίκ Μιράντα έχασε την θέση του στην… ιεραρχία των στόπερ από τον Γιασίν Μεριά, γεγονός που μπορεί να επιφέρει εξελίξεις για τον Πορτογάλο στόπερ…

Για άλλη μία φορά να επισημάνουμε αρχικά πως ο Γενάρης δεν είναι… καλοκαίρι. Δεν μπορούν να προκύψουν ριζικές αλλαγές. Ωστόσο πάντα στην εξίσωση του ρόστερ μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκύψουν αποχωρήσεις εκτός προγράμματος. Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός παρά το πρέσινγκ για Σισέ, Ομάρ και Κούτρη από το εξωτερικό δεν δείχνει πρόθεση να αποχωριστεί βασικά στελέχη του. Το… βάρος έχει πέσει στις επιλογές που δεν είναι στο πρώτο πλάνο. Όπως στο ποιος εκ των Φετφατζίδη – Ναουέλ θα φύγει (σ.σ. και οι δύο μαζί δύσκολο) ή ποιά αποχώρηση θα προκύψει στους στόπερ, όπου φαινόταν δεδομένο να φύγει ο Νικολάου.


googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-gpt-ad-1539094805172-0»); });

Ωστόσο το γεγονός πως ο Μιράντα έμεινε πίσω από τον Μεριά στην… ιεραρχία των στόπερ (σ.σ. και γενικότερα δεν παίζει τόσο πολύ) μπορεί να επιφέρει το… αντίο του Πορτογάλου σέντερ μπακ και όχι του νεαρού Νικολάου. Είναι κάτι που θα κριθεί σχετικά σύντομα. Να σημειωθεί πως το καλοκαίρι είχε προκύψει ο κίνδυνος ο Ροντερίκ Μιράντα να έφευγε αλλά εν τέλει παρέμεινε.

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση