Ξέσπασε ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα – Τα τελευταία λόγια που είπε η 34χρονη στον σύζυγό της

Ο αδελφός της Αθηνάς Κατσάρα, της 34χρονης μητέρας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα στα Τέμπη μίλησε στο T-live και στη Ρένα Κουβελιώτη. «Πέθαινε για το μωρό της, να μπουν φυλακή όλοι τους» είναι μερικά από τα λόγια του Βασίλη Κατσάρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αδελφός του 34χρονου θύματος δήλωσε για τις τελευταίες στιγμές της: «Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας».«Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό» ανέφερε ο Βασίλης Κατσάρας.

«Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους! Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση» είπε στη συνέχεια ο Βασίλης Κατσάρας.

Όπως είπε, το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από την αδελφή του, καθώς μιλούσαν αραιά ήταν: «Έχουμε πει ο ένας για τον άλλον… Συγχωρούνται. Κάτι σαν περασμένα, ξεχασμένα δηλαδή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...