Ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK!, μίλησε για το «Super Mammy» του Μάρκου Σεφερλή και τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τότε που ξεκίνησε το κίνημα #MeToo.

Η στήριξη του Δημήτρη Σταρόβα στον Μάρκο Σεφερλή

Για το «Super Mammy», ο Δημήτρης Σταρόβας υπογράμμισε «ο Σεφερλής είναι μάνα μου, ενώ τον περνάω 5 χρόνια. Είναι ένα φαινόμενο. Παίζει 15 ώρες γύρισμα και το τελευταίο 20λεπτο παίζει λες και ξεκινήσαμε μόλις. Είναι ένας άνθρωπος πολύ λαρτζ στις συναλλαγές του, δεν παίρνω το μέρος του, αν δεν το πίστευα, δεν θα το έλεγα. Ούτε εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Μάρκο αισθητικά, κάποια πράγματα θα τα έκανα διαφορετικά. Είναι όμως άλλο πράγμα αυτό και άλλο να κατηγορείται και να αδικείται. Δεν το κάνουν σε άλλες περιπτώσεις. Για μένα είναι πιο επικίνδυνος αυτός ο τύπος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ή για το Βachelor ας πούμε».

Διαβάστε περισσότερα


Σοκαρισμένος ο Δημήτρης Σταρόβας από τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media

Σχετικά με τα άσχημα μηνύματα που έχει δεχτεί από χρήστες των social media, με την έναρξη του #Metoo, ο Δημήτρης Σταρόβας αναφέρθηκε στο πιο άσχημο, σημειώνοντας «απάντησα στα social media μόνο όταν έγραψαν “Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου”. Δεν λέγονται αυτά πράγματα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Φούντωσαν» στο MEGA – Ρεπορτάζ από παραλία με πλάνα μόνο από κοπέλες με στρινγκ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εξαφάνιση Θύμιου Μπουγά – Πίστευε ότι ήταν βάρος και αυτοπυροβολήθηκε

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μέμος Μπεγνής: «Το ότι κόβονται από σήριαλ γκέι φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική»