Ο τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της εκπομπής πως σχολιάζει την κατάσταση με τις αποκαλύψεις για τα περιστατικά βιασμού στον καλλιτεχνικό χώρο, έδωσε μία απάντηση η οποία προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε: ΄΄Αν δεν κουνήσεις και εσύ την ουρά σου…’’ και άφησε να εννοηθεί πως αν δεν προκαλέσεις εσύ ο ίδιος μία κατάσταση, δεν θα συμβεί τίποτα.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού:

Η Ναταλία Γερμανού, δεν άφησε να πέσει κάτω το συγκεκριμένο σχόλιο που προκάλεσε προβληματισμό και του απάντησε το εξής: Έχετε και κορούλα κύριε Μελά, πως θα νιώθατε αν κάποιος φερόταν βίαια στην κόρη σας; Θα σας άρεσε να ακούσετε ’’τα ήθελε και τα έπαθε;”


Ο τραγουδιστής απάντησε και εκείνος με τη σειρά του στην παρουσιάστρια και μάλιστα ανέφερε πως θα οφείλει να του ζητήσει συγνώμη.

Ειδικότερα, ο Ζαφείρης Μελάς τόνισε πως “μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου”.

“Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε” πρόσθεσε ο λαϊκός τραγουδιστής. “Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι”.

“Ας ζητήσει ένα συγνώμη η κυρία Γερμανού γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγνώμη”

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά:

Πηγή: www.enimerotiko.gr[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ