Ζεράρ Πικέ: Άπιστος και με τη νέα του σύντροφο, Κλάρα Κία

Το όνομα του Ζεράρ Πικέ δεν σταματά να απασχολεί τον ξένο Τύπο, τόσο με τις σπόντες που ανταλλάσσουν τελευταία με την πρώην σύντροφό του, Σακίρα, όσο και με τη νέα του σχέση Κλάρα Κία.

Πριν από λίγο καιρό ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην ποδοσφαιριστή, έδειχνε την Κία να περιφέρεται μέσα στο σπίτι που εκείνος ζούσε με τη Σακίρα και μάλιστα κατά τη διάρκεια που ήταν ακόμη ζευγάρι, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να την απατούσε με την τωρινή σύντροφό του.

Clara

Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Πικέ να έχει απατήσει και την Κλάρα Κία.

Διαβάστε περισσότερα

Παπαράτσι, που φωτογράφιζε τη Σακίρα και τον Πικέ κατά τη διάρκεια της 12χρονης σχέσης τους, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία αμφισβητεί την αφοσίωση του Πικέ στην Κία.

Ο ίδιος παπαράτσι δημοσίευσε φωτογραφία μιας νεαρής γυναίκας στο Instagram και έγραψε: «Την ξέρεις, Ζέραρ; Τότε μην εκπλαγείς που η Σακίρα σε έχει βάλει στο στόχαστρο».pike_chia

Η νεαρή ονομάζεται Julia Puig Gali και, σύμφωνα με το προφίλ της στα social media, κατάγεται από τη Βαρκελώνη και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.

julia_pike

Κατά την ισπανική Marca, Πικέ και Κία δεν περνούν την καλύτερη φάση της σχέσης τους. Με αφορμή το νέο τραγούδι της Σακίρα που ρίχνει έμμεσα τα «βέλη» της στον πρώην σύντροφό της αλλά και την Κία, τα ξένα ΜΜΕ αναφέρουν ότι η νεαρή έχει αποστασιοποιηθεί από τον Πικέ, καθώς το κομμάτι της έχει προκαλέσει συναισθηματική δυσφορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...