Ζητούν ακόμα και παραίτηση Θεοδωρικάκου – Τσιάρα μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα!

Παράνομο υλικό από την δικογραφία στο κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου

Ψηφοφόροι, στελέχη αλλά και βουλευτές της Ν.Δ. έχουν μείνει άφωνοι μετά την αποκάλυψη του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα ότι έλαβε στο κινητό του υλικό με τον βιασμό του 12χρόνου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται ο κακός χαμός, αλλά η οργή έχει φτάσει τόσο στην Πειραιώς όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου. Αυτό, διότι το συγκεκριμένο υλικό μπορεί να βρίσκεται μόνο στα χέρια των διωκτικών αρχών και της δικαιοσύνης.Διαβάστε περισσότερα

Άρα, αυτός που το διακινεί θα πρέπει να εντοπιστεί διότι έχει διαπράξει βαρύτατο αδίκημα. Το γεγονός πάντως ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει παρέμβει ούτε ο υπουργός προστασίας του πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ούτε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας για να διατάξουν σχετική έρευνα, προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά και κατακραυγή.

Ήδη οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. θιασώτες του νόμου και της τάξης στην συντριπτική τους πλειοψηφία, ζητούν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, ακόμα και την παραίτηση Θεοδωρικάκου – Τσιάρα!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:newsbreak.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...